Snabel B – Ny retro kaffebar i Valby

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (15 votes cast)

kaffebar valbyEn ny kaffebar har set dagens lys på hjørnet af Toftegårds Allé og Mølle Allé i den tidligere frisørforretning Mølle Alle 18.

Den lille hyggelige kaffebar bærer det sjove navn ‘Snabel’-b. Der tilbydes et bredt udvalg af særdeles udsøgte varme drikke, som varm kakao med lakrids og myntekaffe.  Du kan naturligvis også få alt fra det klassiske italienske kaffekort, en croissant – æg & rugbrød, eller en friskbagt bolle. Der er også spændende kolde drikkevarer på kortet, som Afri Cola og agurksoda.

Kaffebaren er indrettet i sikker retrostil med genbrugsmateriale fra genbrugsforretninger og loppemarkeder. Her er hyggelige skalstole i plast i stærke farver og borde og bænke i genbrugstræ. Der er omkring 6 siddepladser indenfor og borde og bænke til flere udenfor. Gratis internet er tilgængeligt.

Alt i alt et spændende initiativ med en helt særlig atmosfære.

Åbningstider:
man – fre:    08:00    –    20:00
lør – Søn:    10:00    –    20:00

Se flere billeder her:

Snabel B - Ny retro kaffebar i Valby, 7.5 out of 10 based on 15 ratings


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , ,

One Response to Snabel B – Ny retro kaffebar i Valby

  1. Linda on 10. juni 2013 at 19:58

    Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/valbyonline.dk/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

    Fantastisk Berlin-stemning og virkelig god kvalitet på både drikkevarer, snack og kager. Min yndlingscafé i Valby, og måske endda i hele københavn!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*Læsertilbud