Guide til øvelokaler i Valby

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.2/10 (5 votes cast)

Øvelokaler i Valby KulturhusDet kan ofte være svært at finde gode øvelokaler i København til rockmusik. Men der er heldigvis en række gode muligheder i Valby for at leje et øvelokale. Både på timebasis og månedsbasis.

Valby Kulturhus
I kælderen under Valby Kulturhus findes et stort øvelokale, som kan bookes på timebasis via Kulturhusets lokalebooking. Prisen er 60 kr. per time – og det skal bookes og betales på forhånd.

Øvelokalet har komplet trommesæt, klaver, sanganlæg (PA), basforstærker og 2 x guitar forstærkere. Udstyret er slidt, men funktionelt. Lokalet har den rette “øvelokalestemning” og et hvert rockband vil hurtigt finde sig til rette her.

Der er åbent fra 8-23 hver dag. Adressen er Valgårdsvej 4-8, ved Toftegårdsplads.

Øvelokalet.dk
Det private initiativ, Øvelokalet.dk, udlejer et øvelokale både på timebasis og fast basis. Det betyder at du kan have en fast ugentlig øvetid eller du kan booke øvelokalet på timebasis løbende når du har behov. Øvelokale er komplet udstyret med professionelt baggear som står til fuld rådighed! Udstyret består af trommesæt, 2 x guitar forstærker, bas forstærker, piano og komplet PA anlæg)

Dette øvelokale ligger på Retortvej 1, 2500 Valby – lige ved siden af Vigerslev Allé S-tog station. Priserne starter ved 400 kr for 4 timers leje.

Se billeder fra øvelokalet i denne video:

Guide til øvelokaler i Valby, 5.2 out of 10 based on 5 ratings


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , ,Læsertilbud