3 detaljer til indretningen af din københavnerstue

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Ejer du en fin lejlighed i Københavnsområdet, som du elsker at tilbringe tid i? Det kan være en stor glæde at have sit eget sted, som man kan indrette og hygge om. Måske har du allerede en indretning, du er ret tilfreds med, hvor du dog drømmer om, at stuen bliver piftet lidt op. Der er flere ting, du kan tilføre, hvis du drømmer om at opgradere udtrykket.

Den æstetiske puf

Et møbel som både er praktisk og giver et fint udtryk, uden at det fylder for meget i rummet, er puffen. Puffer kommer i mange forskellige designs, så du har mulighed for at tjekke de forskellige modeller ud og se, hvad der passer bedst ind i din stue.

Møblet har den klare fordel, at det er funktionelt, blandt andet fordi det kan anvendes som en ekstra siddeplads og nemt flyttes rundt efter behov. Samtidig er det nemt at få til at passe til resten af din indretning, netop fordi det findes i et utal af farver og modeller.

Et smart sidebord

Du kan også med fordel investere i et lille, fint bord, som kan anvendes sammen med sofaområdet eller en læsekrog. Bordet bør være mindre end et sofabord, så det blot passer til, at du kan aflægge en bog eller stille en kop kaffe. Samtidig gør du klogt i at finde et smukt bord, som passer til stuens stil. Der findes et væld af forskellige sideborde, så det er bare at gå på jagt.

Skab hygge med tæpper

Hvis du savner noget, som skaber hygge, og som ikke har karakter af et møbel, kan du vælge at indkøbe nogle lækre tæpper, man kan tage om sig, når man sidder og slapper af i stuen. Det kan blandt andet skabe en del hygge at få en lille kurv med forskellige tæpper til sofaaftenener eller lange søndage.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud