3 gode familieoplevelser i Faxe

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Faxe er en hyggelig by med mange familievenlige aktiviteter. Her kan I slappe af ved stranden, gå på opdagelse i de mange museumsbutikker eller tage på en af de mange spændende udflugter.

Besøg Faxe Museum

Faxe Museum er et hyggeligt museum, der er perfekt til en familieudflugt. Her kan I lære om byens historie, se en spændende udstilling med lokale kunstværker og nyde en kop kaffe i caféen.

Tag på stranden

Faxe har en hyggelig strand, der er perfekt til en dag ved havet. Her kan I bade, solbade, spille beachvolley eller bare slappe af med en god bog.

Gå en tur i skoven

Faxe byder på mange smukke skove, der er perfekte til en afslappende gåtur. I skoven kan I også finde mange spændende dyre- og plantearter. Hvis du vil lære mere om byen Faxe, og hvad den har at tilbyde, så kan du med fordel se mere her og lære mere om Faxe.

Hvad skal I huske at pakke, inden I tager på tur

Der er en hel del ting, I skal huske at pakke, når I skal på tur. Pak fx et kamera, en kikkert, en bog og nogle solbriller. I skal også huske noget at spise og drikke, her kan det være en idé at pakke nogle frugter, nødder, saft eller vand. Pak også noget tøj, der passer til vejret. Hvis det er koldt udenfor, så husk en jakke eller en sweater. Hvis det er varmt, så husk en hat og solcreme.

Hvordan kommer I til Faxe?

Der er flere måder at komme til Faxe på. Her kan I tage toget til Køge, og så tage bussen fra Køge til Faxe. Det er også muligt at tage toget fra København til Faxe. Hvis I har bil, så kan I også køre derover. Det er endvidere muligt at tage fly. Det er dog ikke en mulighed, der er særlig oplagt.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud