3 måder at finde dit nye fritidsjob i København

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Hvis du er på jagt efter et nyt fritidsjob i København området, så kan det sommetider blive en smule uoverskueligt. Det er ikke altid lige let at finde det rette job, og nogle gange kan det være svært at vide, hvor du skal starte. Derfor er der her 3 forskellige måder til, hvordan du kan finde fritidsjobs i København.

1.      Gå online

Når du skal søge efter et nyt fritidsjob i København, så er det oplagt at bruge nogle af de mange online websites. Der findes en hel del forskellige websites, som viser dig ledige jobstillinger. Nogle af disse websites er særligt fokuserede på fritidsjob eller studiejob, hvilket kan være en fordel for dig, når du skal søge.

2.      Tag ud i butikkerne

Det at gå fra butik til butik med en ansøgning er en noget mere tidskrævende proces, end hvis du blot søger online. Til gengæld har det også nogle særlige fordele.

Som en ting, så er der nogle, som ser meget positivt på, at du selv tager rundt og introducerer dig. Det er dog ikke altid, at chefen står bag kassen og i sådanne tilfælde, gør det nok ikke den store forskel.

En anden fordel er, at der findes mindre butikker, som ikke slår deres jobopslag op online. Disse jobs kan du derfor kun skaffe ved at gå ind og få en snak og lægge din ansøgning. Det behøver derfor ikke være forgæves at gå rundt med en uopfordret ansøgning til butikker.

3.      Brug dit netværk

Hvis du kender nogle, som har forbindelse til nogle jobs eller virksomheder, der kunne have ledige fritidsstillinger, så endelig udnyt dig af det. Det er næsten altid en stensikker måde at få et job på, da mange virksomheder sætter pris på at få nogle ind, som har kendskab til en eller flere af deres ansatte.   

3 måder at finde dit nye fritidsjob i København, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud