3 sjove familieaktiviteter i Odense

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Går du og overvejer, hvad du og din familie skal opleve i Danmarks tredjestørste by, Odense? Så kan du få svaret lige her. Vi giver dig nemlig en lille guide til, hvad du har at vælge imellem i den snørklede og smukke, gamle by. For eksempel er bymidten en helt attraktion i sig selv, men du kan også slå dig ned i Eventyrhaven og tage på tur med turbådene. Så læs mere her og bliv klogere på den fantastiske by, Odense.

Teater i børnehøjde

Midt i det centrale Odense finder du Nørregaards Teater, der er helt perfekt for både børn og voksne. Det er ét af Danmarks største børne- og ungdomsteatre og de opfører omtrent 250 forestillinger om året. Det betyder også, at der er forestillinger for enhver smag. De problemstillinger, der bliver skildret handler dog ofte om det samme – nemlig problemstillinger og dilemmaer, som børn og unge kan have i deres liv. Og så bliver det naturligvis formidlet i børnehøjde.

Shop amok i Rosengårdcentret

Ligesom i alle andre storbyer, har i naturligvis også mulighed for at shoppe amok. I Odense finder i nemlig Rosengårdcentret, der byder på intet mindre end 15 forskellige spisesteder og mere end 150 butikker. Som et af Danmarks største, og samtidig hyggeliste, shoppingcentre, kan i være helt sikre på, at i ikke kommer til at gå tomhændede derfra!

Slå jer løs i JumpingFun trampolincenter

Skal i have pulsen op, kan i med fordel besøge JumpinFun, der henvender sig til legebørn i alle aldre. Det ville ikke være helt forkert at kalde det Danmarks sjoveste trampolinpark, og er venter jer både skumgrave, hoppetårne, både skrå og vandrette trampoliner, dogdeball og meget mere. Få nogle helt uforglemmelige timer i dette sjove legeland – det er helt sikkert en oplevelse, som dine børn sent vil glemme.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud