3 sjove og anderledes tilbehør til din computer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Er du på udkig efter noget skørt eller anderledes, der kan gøre din computer mere personlig, så bør du læse med her, når vi præsentere dig for noget af det sjoveste computertilbehør, der findes på markedet lige nu.

Stickers

Har du en bærbar computer, er en sjov og billig måde at gøre din computer mere personlig på ved hjælp af stickers. Stickers er større eller mindre klistermærker, som du sætter bag på sin bærbare computer, så den får et personligt udtryk. Har du en Macbook, er mange af klistermærkerne designet således, at der sker noget sjovt omkring æblet på bagsiden. Der findes et hav af forskellige stickers, og mange af dem kan købes på nettet.

Tastatur

Et andet eksempel på noget anerledes tilbehør til din computer er et retro tastatur i træ. Tastaturet emmer af nostalgi og vintage, og går man op i retro, er det en fryd for øjet. Tastaturet er inspireret af den klassiske skrivemaskine men indeholder moderne teknologi, der sikrer en god skriveoplevelse for brugeren. I tastaturet er der brugt både læder, træ og metal som alt sammen giver tastaturet et luksuriøst udtryk. Tastaturet kan bruges til både PC og Mac og tilbyder tilslutning via USB eller Bluetooth.

Rengørings-slim

De fleste af os bruger vores tastaturer meget, og derfor bliver de ikke ved med at være helt rene. En sjov og nem måde at rense ens tastatur på er ved hjælp af rengørings-slim. Rengørings-slim er en højteknologisk rengøringsmasse, som sikrer, at du kommer helt ned mellem tasterne på tastaturet. Slimet kan også bruges til at rengøre andre ting som eksempelvis coveret på din mobiltelefon eller de små rum i bilen. Slimet kan bruges til alle steder, hvor der kan komme snavs og som trænger til en antibakteriel rengøring. Slimet efterlader ikke spor og er både sjovt og nemt at bruge. Ved hjælp af slimet sikrer du bedre hygiejne omkring dig.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud