5 tips og tricks til dating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Dating er en kompleks proces. At finde den rigtige person at tilbringe dit liv med er nøglen. Det er som at finde den manglende puslespilsbrik. Datingcoaches anbefaler at tale op, forbinde over fælles interesser og mål og evaluere, om dine værdier matcher. Undgå også at gøre antagelser om din partners seksuelle orientering.

Vær nysgerrig på andres tanker

Åbenhed er afgørende for at opbygge et sundt forhold til nogen. Uanset om datingpilot du taler om et seriøst emne eller et sjovt emne, kan det at være åben om dit liv hjælpe dig med at forbinde med din date dybere. Det er vigtigt at huske, at det at være åben ikke betyder at give slip på dine grænser. Faktisk betyder det at være åben om dit liv at være tro mod den, du er.

Forskere har fundet ud af, at det at være nysgerrig er gavnligt for romantiske forhold. De fandt ud af, at folk, der er nysgerrige, føler sig tættere på deres partnere, og de var mere tilbøjelige til at danne et forhold til dem.

Vær selvsikker

At være selvsikker er afgørende, når du dater. De, der mangler tillid, vil sandsynligvis blive betragtet som uhøflige eller onde. En undersøgelse har vist, at folk, der er selvsikre, er mere tilbøjelige til at være tilfredse med deres forhold. Øvelse af selvtillid kan forbedre dit forhold og dit selvværd. En god måde at starte på er ved at øve selvsnak.

Tillid kan også hjælpe dig med at tiltrække kvalitetspartnere. At have tillid giver dig mulighed for at oprette forbindelse på et mere ægte niveau med en potentiel partner, hvilket vil føre til en dybere forbindelse. Når du er sikker på dig selv, vil du indse, at hvis et forhold bliver surt eller falder fra hinanden, kan problemet være med dig selv og ikke med den anden person.

Vær åben

Åbenhed er afgørende for at opbygge et sundt forhold til nogen. Uanset om du taler om et seriøst emne eller et sjovt emne, kan det at være åben om dit liv hjælpe dig med at forbinde med din date dybere. Det er vigtigt at huske, at det at være åben ikke betyder at give slip på dine grænser. Faktisk betyder det at være åben om dit liv at være tro mod den, du er.

Først skal du tænke over dine grunde til at ville være åben. Dette vil være lettere, hvis du dater afslappet. Du kan dele dine grunde til at være åben og forsikre din partner om, at du respekterer deres beslutning.

Vær dig selv på en date

At være dig selv på en date har mange fordele. Det får dig ikke kun til at føle dig bedre om dig selv, men det giver også den anden person en bedre idé om, hvem du er. At være dig selv vil også hjælpe dig med at opbygge et mere behageligt forhold. Du ønsker ikke at starte med at gøre din date ubehagelig, fordi du prøver at imponere dem eller imponere dig selv.

Dating er en tovejsgade, og du bør altid lade din date være sig selv. Det betyder at tale naturligt, være i nuet og føre en samtale. Når du er fuldt til stede, tænker du ikke over, hvad du skal sige. Din date vil sætte pris på dit fokus og opmærksomhed.

Vær dig selv på en anden date

Din anden date er en fantastisk mulighed for at være dig selv. Det er en chance for at tale om dine hobbyer og interesser, politiske og religiøse synspunkter og tidligere forhold. Klæd dig afslappet. Det er okay at medbringe en jakke, men det er ikke nødvendigt. Det er fint at kysse, hvis du vil, men gå ikke overbord.

Når du er på en anden date, skal du ikke gentage fejl fra din første date. Sørg for at hilse varmt på din date og få øjenkontakt. Dette vil aktivere bindingskemikalier kaldet oxytocin. Alt for ofte er folk afhængige af sociale medier som en primær form for forbindelse, men dette er en overfladisk form.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud