Advokatfirma: det er aldrig så skidt, at det ikke er godt for noget

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Sådan lyder tonen fra TVC Advokatfirma, der efterhånden har arbejdet med juridiske sager i vidt og bredt. På hovedkontoret er der fokus på høj faglighed og specialområder indenfor advokathjælp. Herunder insolvens og rekonstruktion.

Uanset hvem man er, og hvad man står for, så kan man ende i en situation, man ikke havde regnet med. Her gælder det virksomheder, der i konkrete tilfælde har brug for en kriserådgivning i forhold til retssager, inddrivelse, gældsanering, rekonstruktion til akkordordninger og konkursbehandling. Og selvom det kan virke som en afgrund, så har TVC Advokatfirma erfaringer, der siger, at det aldrig er helt så slemt, som det kan virke til at være – set udefra.

Assistance til krisesituationer

En juridisk sparringspartner kan være altafgørende i situationer, hvor man som virksomhed har brug for eksempelvis inddrivelse af tilgodehavender. God og professionel advokathjælp er en nøgle til håndtering af uheldige situationer – her gælder det blot om at redde så meget, som reddes kan. Ovenstående har TVC Advokatfirma rigeligt med erfaring. Siden virksomhedens opstart for 28 år siden har der nemlig været fokus på specialeretninger indenfor det juridiske arbejde, og derfor har kunder også kunnet nyde godt af en hjælpende hånd i økonomiske krisetider. En økonomisk bistand er en bjørnetjeneste for en virksomhed, som er på randen til at gå konkurs, men god og ret vejledning kan redde mange års slid og hårdt arbejde fra at gå helt til grunden.

Mange år på bagen giver mandat i sagen

Det er ikke kun i krisesituationer, at TVC Advokatfirma har fagspecialister. Det sjællandske firma tilbyder nemlig også hjælp til at få styr på den pågældende virksomheds økonomiske forhold og til forhandlinger med diverse kreditorer. Derfor kan en stor del af den juridiske bistand også være forbyggende og grundigt skræddersyet virksomheden. Siden TVC Advokatfirmas etablering i 1988 er det daværende skattekontor vokset til at beskæftige mere end 120 medarbejdere med specialerettede rådgivning. Det giver virksomheden mandat og god pålidelighed til kunderne.

Ønsker man at læse mere om virksomheden og danne sig et indtryk af de enkelte specialområder, kan man med fordel læse mere på virksomhedens hjemmeside.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud