Alle har brug for sko

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)


Hos Skoringen i Spinderiet kan man finde de fleste slags sko. De har både sko til mænd, kvinder, unge og børn. Uanset om man skal have sportsko, sko med høje hæle eller sandaler er Skoringen et besøg værd.

Man kan få mange forskellige skomærker hos Skoringen. På deres hjemmeside er nævnt 32 skomærker, som kan købes hos Skoringen i Spinderiet.

Skoringen er et godt sted at tage hen, hvis du har små børn, da Skoringen har masser af sko til små børn. Butikken sælger deres eget mærke skofus, som er for børn i aldersgruppen 0-12 år. På hjemmesiden er der en guide til, hvordan man køber sko til børn, alt efter hvilken aldersgruppe dit barn passer ind i. Man kan læse mere om Skofus her. Hvis man har spørgsmål til skofus eller nogen af de andre sko, som Skoringen sælger, kan man altid spørge i butikken i Spinderiet. Her får du altid hjælp til at vælge de sko, som passer på dig.

Det er også muligt at give et sko gavekort. Det kan være en god idé, hvis du skal til fødselsdag, men du ikke kender fødselarens sko præferencer. Gavekortet kan benyttes i alle Skoringens butikker. De har ca. 180 butikker i hele landet.

Adresse
Valby Torvegade 13
Spinderiet
2500 Valby

Åbningstider
Mandag – fredag kl. 10.00 – 19.00
Lørdag kl. 10.00 – 16.00
Søndag kl. 11.00 – 16.00
Kun åbent første og sidste søndag i måneden.

Alle har brug for sko, 8.0 out of 10 based on 1 rating


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , ,Læsertilbud