Besøg Gamle Carlsberg

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (4 votes cast)

Carlsbergs ølhestevogn kan til tider ses på Vigerslev Allé

Carlsbergs besøgcenters adresse ligger på Vesterbro, men der er ingen tvivl om, at Carlsberg er en del af Valbys ånd. Gamle Carlsberg ligger mellem Valby Langgade og Vigerslev Allé. At Carlsberg er en del af Valby, så man i DR's serie om Brygger Jakobsen, Bryggeren, hvor Brygger Jakobsens kone er sur over, at hun skal bo helt ude i Valby. I dag er Valby en central del af København, men sådan var det ikke dengang.

Hvis man vil opleve Carlsberg og en del af Valbys historie, kan man besøge Carlsberg besøgscenter på en ikke guidet tur, som tager ca. 1½ time. At det ikke er en guidet tur, giver én muligheden for at bruge tiden på ne

Neurovector Organic Brainwave Synchronizer

top de ting, som man selv finder interessante.

Der er masser af ting at se på Gamle Carlsberg. Man kan bl.a. se Carlsbergs tidslinje, deres gamle dampmaskine, kælderen med spirekasserne, bødkerens værksted, borgerstuen, hvor Carlsbergs ansatte holdt deres pauser eller det gamle bryghus. Man kommer også forbi hestestalden, hvor man kan se Carlsbergs heste. De fleste borgere i Valby har set Carlsbergs ølhestevogn.

Prisen for en ikke guidet tur er 65 kr for voksne. 50 kr. for børn mellem 12-17. Det er gratis for børn under 11 år. Prisen inkluderer to øl og to sodavand til børn.

Der er også mulighed for guidede ture på Carlsberg. Man kan se priserne for guidede ture her.

Åbningstid:
Tirsdag- Lørdag kl. 10 – 17.
Sidste mulighed for at købe billetter er en halv time før lukketid. Man skal dog være obs på, at turen plejer at tage omkring 1,5 time.

Neurovector Organic Brainwave Synchronizer
zp8497586rq
Besøg Gamle Carlsberg, 6.0 out of 10 based on 4 ratings


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , , ,Læsertilbud