Besøg Roskilde

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Skal du til Midtsjælland i den nærmeste fremtid? Så bør du helt sikkert kigge forbi Roskilde. Roskilde er hjertet af Sjælland, og det er en by, der byder på alt fra fordybelse og selvforkælelse til adrenalinsus. Så lad os tage dig med rundt i det naturskønne landskab og få en idé om, hvordan din næste oplevelse kan se ud, hvis den ligger ved siden af den gamle domkirkeby. En ting er sikkert – det bliver ikke kedeligt. Som vi nævnte før, er en god måde for besøgende i Roskilde naturen på. Der er masser af små veje, der fører ind til grønne græsgange og dybe skove, hvor du kan vandre eller cykle uden at komme for langt væk fra midtbyen og de mange flotte bolig områder som ligger i Roskilde. Besøg Roskilde her.

Oplev kunsten i Roskilde

Kunst er en stor del af livet i Roskilde. RoS Gallery er et godt eksempel på dette, og her kan man se alt fra malerier til skulpturer. Det ligger i havneområdet, så kombiner et besøg her med en udforskning af den smukke kaj, der er kendt som Roskilde Fjord. Hvis du er sulten, er der masser af steder at spise ved vandet. En restaurant, der står øverst på de flestes liste, når det gælder spisning med udsigt, er Palægade Restaurant. Lækker mad kombineret med en fantastisk udsigt giver en uforglemmelig oplevelse – lækre lækkerier som frokost- eller middagsretter vil aldrig blive kedelige igen.

Oplevelser for dig og familien

For dem, der gerne vil prøve noget anderledes, er Roskilde Blues Museum måske den perfekte oplevelse for dig. Her kan du lære alt om en af Vesteuropas mest berømte musikgenrer! Selv folk, der ikke er specielt interesserede i blues, vil finde dette museum underholdende. Højst sandsynligt fordi det ligger i et gammelt pakhus. Når vinteren sætter ind, bliver det tydeligt, hvor meget naturen har at tilbyde besøgende, der leder efter oplevelser i Roskilde. En mulighed her er at stå på skøjter på søen, der fylder det meste af Vikingeskibsmuseet.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud