Betting og E-sport

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Sport og betting har i mange år hængt uløseligt sammen, og der er rigtig mange, der i dag oddser på et resultat ved en fodboldkamp eller kampens første målscorer. Men i de senere år er E-sport også blevet en del af denne verden, da det nu kategoriseres som en sportsgren, samtidig med at der er en stadig stigende interesse for gaming verden over. E-sport er en niche til gaming, og det bruges, når det handler om multiplayer-computerspil. Derfor er E-sportsturneringer også i langt de fleste tilfælde for hold, der spiller samtidig og sammen.

Sådan fungerer betting

Betting er i dag noget, langt de fleste kender til og har mulighed for at gøre brug af, da det kun er aldersbegrænsning, der er afgørende for, om du kan oddse eller ej. For mange år tilbage var det muligt at tippe på 12 kampe i den danske førstedivision i fodbold, hvor du kunne satse på bestemte resultater. Det er sådan, betting foregår i dag, men i stedet for 12 muligheder, så har du i dag et utal af muligheder for både resultater, men også sportsgrene, du gerne vil oddse på. Når du oddser, så satser du penge på for eksempel et bestemt resultat eller en bestemt spiller, og hvis du gætter rigtigt, så vil du få dine penge tilbage, plus den sats som din odds er sat til at give tilbage. Det vil sige, at hvis dit odds giver 2.5 gange igen, og du satser 10 kroner, så vil du få 25 kroner tilbage.

Pas på de forskellige bettingsider

I takt med at der er kommet et væld af udbydere inden for betting på markedet, så vil du også risikere at løbe ind i falske sites, der prøver at snyde dig. Derfor er det altid en god idé at undersøge den pågældende side, som du har fundet frem til. På gaming.dk kan du også få hjælp til, hvilke sider der er sikre for dig at bruge. Som en tommelfingerregel er det altid godt at bruge de store sider, som du måske allerede har et kendskab til i forvejen. Deres odds kan være en smule dårligere end andre sites, men til gengæld kan du føle dig helt tryg, når du bruger disse til betting.

Brug din fornuft

Når du går i gang med at oddse, så er det vigtigt, at du holder styr på dit forbrug. For selvom det er sjovt og øger spændingen markant, så kan det også komme til at koste dig dyrt i sidste ende, hvis ikke du holder dig selv i ørerne. Derfor bør du sætte et bestemt beløb til side hver måned, der kan bruges på betting, og dette beløb må du ikke overskride. På den måde kan du holde styr på dit forbrug og slippe for at bekymre dig om din økonomi.

StopSpillet.dk | ROFUS.nu | Min. 18 år | Siden indeholder reklame | Spil AnsvarligtSpar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud