Bilhenter og lånebil kan være en fordel i en travl hverdag

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Mange kender formentlig den problemstilling, at man ved, at der er noget i bilen, der ikke er, som det skal være grundet en skade, og man burde egentlig køre på værkstedet. Det er dog ikke sikkert, at man har tid og overskud til dette i en travl hverdag, hvor der er mange gøremål på og efter arbejde, skole eller lignende. Herudover skal det også holdes in mente, at bilen for mange er et uundværligt redskab at have, hvorfor det også kan være vigtigt at have en lånebil, mens ens egen bil bliver repareret.

Begge disse problemstillinger bliver løst, hvis man har en bilforsikring, der indebærer bilhenter og lånebil. Det kan eksempelvis være, at bilen har fået en skade, der dækkes af kaskoforsikringen, men den kan køre videre, kan man med bilhenter i sin forsikring få hentet fra et aftalt sted bilen og kørt den på værksted. Herudover får man også afleveret en lånebil lige ved døren, hvormed man altså sparer en hel del tid, der ellers ville være forbundet med et sådant byt. Her skal man heller ikke tænke på det modsatte byt, da bilen leveres til døren, hvor lånebilen igen tages med.

Hvornår kan det bruges?

Denne type af forsikring træder i kraft, såfremt man har en kaskoforsikring på sin bil og har fået en skade, der er dækket af kaskoforsikringen. Ydermere er man sikret, at bilen behandles på et autoriseret værksted tilhørende forsikringsselskabet, hvormed man er sikret en god og sikker behandling af bilen. Det skal også nævnes, at skaden ikke må være så omfattende, at det er ulovligt at køre i bilen.

Regler og vilkår for forsikringstypen

Skaderne på bilen må ikke være akutte, hvorfor skader såsom skader på karrosseriet og lakken er de skader, hvor Bilhenter i forsikringen kan træde i kraft. Hernæst tilbydes denne dækning også blot til køretøjer med en vægt på maksimum 3.500 kilo. I forhold til lånebilen, skal man være opmærksom på det antal af kilometer, man dagligt har til rådighed, mens der også vil være en fast selvrisiko på lånebilen, hvilket også skal overvejes, inden man tegner en sådan forsikring. Find flere informationer om favorabel forsikring til din bil på denne hjemmeside.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud