Bliv bøjlefri og nyd en større frihed

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

I mange år har det været moderne at gå med bøjle-bh’er. Med disse får mange en optimal støtte og en pasform, som har været populær. Problemet med bøjle-bh’er kan dog være, at mange synes, de er ubehagelige at gå med. Mange kender måske til det, når de kommer hjem efter en lang dag og den befriende følelse ved at smide bh’en, som det første. I dag er det dog blevet mere og mere populært at gå bh’er uden bøjle i.

Fordele ved bh’en uden bøjle

Mange finder gode fordele ved bh’er uden bøjle, og du kan køb bh uden bøjle her, eller tjekke udvalget, hvis du er lidt nysgerrig. Denne slags bh kan være mere behagelig at bære, fordi der ikke sidder en stiv bøjle, som gnaver sig ind i huden. Desuden kan de også være fordelagtige ved, at de ikke har en fast skål, som gør at ens bryster skal sidde på en bestemt måde.

Vores bryster er nemlig forskellige, og tit er det ene bryst også en smule anderledes end det andet. Ved at køb bh uden bøjle bliver det muligt, at begge dine bryster får den støtte, som de har brug for, da de også kan fås med tynde eller brede stropper, som kan støtte forskelligt.

Ulemper ved bøjlefri bh

I visse tilfælde, kan det for nogle ikke svare sig at køb bh uden bøjle. De med en del større bryster kan ofte synes, at bh’er uden bøjle ikke giver den optimale støtte, som de har brug for. Store bryster kan nogle gange også give rygproblemer, hvor nogle kan få bedre en støtte med en bøjle bh med brede stropper. Det kan også være, at du har små bryster og gerne vil have lidt kavalergang. Så kan en bøjle-bh med indlæg og push-up måske bedre leve op til dine ønsker.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud