Bliv klogere på hvorfor du skal tilknytte en revisor til din virksomhed

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Er du på udkig efter revisor til din virksomhed? Så kan jeg heldigvis fortælle dig, at der er hjælp at hente. Det er ikke verdens nemmeste opgave at finde den helt rigtige revisor til virksomheden, og det er der flere grunde til. Først og fremmest skal revisoren være den rigtige kandidat – og revisoren skal på samme tid kunne klare de opgaver, der forventes af dig.

I de nedenstående afsnit vil du blive præsenteret for, hvad du kan gøre for at finde den revisor, som kan hjælpe dig og din virksomhed med de opgaver, som du ønsker.

Hvad er dine behov til revisoren?

Det er vigtigt, at du kender behovene på forhånd. Hvis du ikke ved, hvad du specifikt ønsker at bruge revisoren til, er det ikke sikkert, at du kan finde den rigtige kandidat. Alle revisorer er som udgangspunkt uddannet til at kunne klare de økonomiske og praktiske opgaver, der forventes.

Men på samme tid kan det være, at du ønsker, at revisoren også skal deltage mere i beslutningsprocesserne. Det er ikke sikkert, at den respektive revisor er tryg ved dette, hvorfor det er essentielt, at du får understreget, at det er en del af jobbet, når du indleder processen.

Kan jeg ikke bare bruge en bogholder?

Der er mange, der tror, at en bogholder og en revisor er det samme, men det er de på ingen måde. Først og fremmest har revisoren en uddannelse, der gør, at man – lovligt – kan kalde sig for revisor. En bogholder er ikke en beskyttet titel på samme måde, da det ikke kræver en tilsvarende uddannelse.

Misforståelsen er dog forståelig, fordi bogholdere og revisorer langt hen ad vejen kan beskæftige sig med de samme opgaver, men revisoren trækker fra, når stoffet bliver en smule mere anstændigt og omfattende.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud