Bliv uddannet stresscoach og giv dine værktøjer videre

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Kunne du godt tænke dig at arbejde med mennesker, der måske kæmper med stress? Det kan være, du har et ønske om at være i stand til at rådgive dem og blive bedre til at finde ud af, hvordan du bedst kan hjælpe mennesker. Det er noget af det, du kan blive i stand til, hvis du bliver uddannet stresscoach. Stress er noget, der fylder for rigtig mange, og det kan være en stor hjælp at have nogle omkring sig, der er i stand til at hjælpe og rådgive.

Få en stresscoachuddannelse og bliv i stand til at rådgive dem omkring dig – der er forskel på coaching og rådgivning, men du vil blive i stand til at gøre begge dele. Med uddannelsen får du værktøjer til at kunne rådgive selv ved alvorlige tilfælde af stress på arbejdspladsen, ligesom du kan vurdere, om der skal mere hjælp til, end hvad du kan tilbyde.

Bliv forberedt på forskellige situationer

For at du er godt rustet til at håndtere forskellige situationer omkring mennesker, der er stressede, bygges uddannelsen op i fire moduler, der hver især har forskellige temaer. Starten vil fokusere på din rolle som eksperten og hvordan du bliver i stand til at formidle det, ligesom du bliver sat ind i blandt andet årsagerne til stress.

Andet modul vil gå nærmere ind på krisesituationer og vise blandt andet, hvornår du skal rådgive omkring forskellige interventioner, løsninger og eventuelle sygemeldinger. I tredje fase gøres du i stand til at fungere som vejleder i en sygemelding, ligesom du lærer dig selv at kende – det er nødvendigt for, at du kan lære dine klienter at kende sig selv også. Fjerde og sidste fase er din rolle som coach, hvor du vejleder klienter til at komme tilbage på arbejdsmarkedet, eller du hjælper virksomheder med at indsluse medarbejdere stille og roligt igen.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud