Boldbur og panna på Toftegårdsplads

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Endelig sker der noget nyt på Valbys forsømte midtpunkt, Toftegårdsplads. Lokale- og Anlægsfonden støtter opførelsen af et boldbur og klatrevæg i glas samt et par pannabaner.

De nye installationer på Toftegårdsplads skal stå klar den 28. april 2011, hvor Valby Moves lanceres. Valby Moves skal danne rum for såvel det planlagte som det tilfældige møde. Et sted hvor folk uden særligt formål får lyst til at opholde sig. Den skal være et sted, hvor folk mødes, hænger ud, ser på hvad der foregår og nyder byens liv.

ValbyOnline byder dette spændende initiativ velkommen. Det er skønt at Københavns næststørste plads (efter Rådhuspladsen) endelig bliver anvendt til noget fornuftigt.

Panna – hvad er det?
Panna er en ny form for gadefodboldspil, der spilles 1 mod 1 på en lille 8-kantet bane med bander, der er ca. en halv meter høje, og som sikrer at bolden bliver på banen.

Der spilles to min. og kampen vindes øjeblikkeligt –, uanset stillingen, hvis man laver en kontrolleret tunnel – (eller Panna) – på sin modstander og tabes, hvis man sparker bolden direkte ud over banden.

Derfor er Panna et spil for folk med teknik og boldkontrol i top.



Spar op til 80% med Valby deals




Tags: , ,



Læsertilbud