Bring liv ind i jeres parforhold igen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Mange par oplever, at de efter at have været sammen i et godt stykke tid, kan begynde at miste gnisten lidt. Den stormende forelskelse stilner lidt af, og det bliver hverdag. Men selvom der går hverdag og rutiner i den, behøver gnisten ikke at forsvinde helt. Der er masser at gøre for at holde den i gang hele tiden.

Spring ud i parterapi

Hvis I føler, at I ofte går helt skævt af hinanden og at flere og flere ting ikke fungerer, kan det være en løsning at tage til parterapi. Det kan lyde meget grænseoverskridende eller helt skørt for nogen, men faktisk kan det være en rigtig god måde til at få bedre forståelse for hinanden på. Hvis I springer ud i parterapi, kan det være grunden til, at jeres forhold bliver ved med at fungere og at hver jeres livskvalitet bliver forbedret.

Brug mere tid sammen

Hvor ofte sætter I jer egentlig ned og bruger tid på at lave noget sammen? Det er nemt at ende med at sidde i hver sin ende af sofaen med hver sin mobil. Prøv i stedet at aftale, at I ikke må bruge jeres mobiler og kun må finde på noget at lave sammen. Det kunne f.eks. være at gå en tur, spille brætspil, spille tennis el.lign. Det giver jer en helt anden nærhed.

Overrask hinanden en gang imellem

Det er vigtigt at vise hinanden, at I hver især er villig til at gøre lidt ekstra for den anden. I kan f.eks. blive bedre til at lave overraskelser for hinanden. På den måde viser i nemlig en helt særlig omtanke, og den anden bliver med sikkerhed rigtig glad. Det kan være store og små overraskelser, så det handler bare om at tænke kreativt. Lav en hjemmelavet middag eller køb en buket blomster med hjem.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud