Byens lokale optiker – Valby Optik

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (8 votes cast)

Hvis du har brug for briller eller kontaktlinser, behøver du ikke besøge en af de mange store optikerkæder, som du ellers ser flere og flere steder – også i Valby.

På Toftegårds Allé finder du Valbys lokale optiker. Hvis du skal have nye briller, har de en række forskellige briller, som du kan vælge i mellem. Med deres rentefri brillekonto kan du skifte briller, når du har lyst til det. Det giver dig mulighed for hele tiden at pleje dit image med netop de briller, som du har lyst til at have på. Du behøver ikke vente i flere år, før du skifter briller.

Hvis du hellere vil have kontaktlinser, kan du også få det hos Valby Optik. Fordelen ved kontaktlinser er, at du ser perfekt, men andre kan ikke se, at du har brug for briller eller kontaktlinser for at se. Kontaktlinser er meget populære og de fleste benytter kontaktlinser i steder for briller. Briller har dog fået et comeback de seneste par år.

Når du skal have kontaktlinser, foretages der hvert år en en kontrol af dine øjne, fordi de ikke er alles øjne, der kan holde til at bruge kontaktlinser. Kontrollen koster ingenting hos Valby Optik.

Hvis du gerne vil afprøve andre kontaktlinser, kan du sagtens få en gratis hjemmesynsprøve med hjem, så du kan tjekke, hvilken kontaktlinser som du har brug for.

Adresse
Toftegårds Allé 25
2500 Valby
Tlf: 36 16 06 36

Åbningstider
Mandag – Torsdag: 10.00 – 17.30
Fredag: 10.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 13.00

Byens lokale optiker - Valby Optik, 7.5 out of 10 based on 8 ratings


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , ,Læsertilbud