Café i Spinderiet – Café Emil

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (6 votes cast)

viagra price

>

Hvis du er på shoppingtur i Spinderiet og gerne vil nyde en varm kop kaffe eller måske et glas rødvin, kan du også få dette uden at forlade Spinderiet. Café Emil ligger i Spinderiet overfor Valby Bibliotek.

Det er både muligt at sidde indenfor og udenfor på Café Emil. Især om sommeren burde det ikke være et problem at få en plads, da de har mange siddepladser udenfor i solen.

Du kan få traditionelt cafémad. De har sandwich, salater, mexicansk mad, pasta, burgere og bøffer. Køkkenet lukker kl. 22.30 fra mandag-torsdag. De andre dage lukker køkkenet kl. 22. Du kan se deres menukort her (som pdf). Deres burgere kan du se her (som pdf).

På caféen kan du få masser af cocktails, da caféen er en cocktailbar fredag og lørdag aften, hvor de har åben til kl. 1. Du kan se hele deres drinkskort her (som pdf).

På Café Emil har de hver måned et nyt tilbud, som de kalder for ”Månedens tilbud”. Du kan se månedens tilbud her. Tilbuddet skifter hver måned, så du bliver nødt til at kigge på deres hjemmeside, hvis du vil se, hvilken tilbud de har i denne måned.

Hele menukortet kan også købes som take-away. Du skal selv hente maden. Tilgengæld får du 25% rabat på din mad.

Adresse
Annexstræde 3
2500 Valby
Tlf.: 36 44 74 41

Åbningstider
Mandag til torsdag 10-23
Fredag og lørdag 10-01.30
Søndag 10-22

Café i Spinderiet - Café Emil, 5.0 out of 10 based on 6 ratings


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , , , , , , ,Din guide til Valby

Info om ValbyOnline.dk

Læsertilbud