Café Phenix – Café i hjertet af Valby

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.2/10 (27 votes cast)

buy propecia online no prescription

>

Caféen ligger på Valby Langgade, og det er en rigtig hyggelig café, hvor der både er mulighed for at sidde indenfor på caféen eller i en udendørs gård, som hører med til Café Phenix. Det er ikke kun om sommeren, at man kan sidde i gården, for om vinteren er der overdækning på gården, og sat varmekanoner op, så man kan holde varmen.

Der er mulighed for at få de fleste klassiske caféretter. F.eks. burger, sandwich og pasta. Man kan også prøve en Phenix specials, som er en stor tapas ret, hvor man kan prøve noget forskellig mad.

Frokost/aften menuer, som f.eks. burger, kan købe mellem kl. 10-22. Aftenmenuen, bøf menuer, kan bestilles fra kl. 17 til kl. 22.

Der er mulighed for, at man kan få brunchbuffet hver dag. Brunchbuffeten består af en række brunchretter, hvor man selv vælger, hvor meget man kan spise. Buffeten er med fri kaffe og et glas juice. I hverdagen kan man få brunch mellem kl. 9-13 og i weekenden er det mellem kl. 9-15. Det plejer ikke at være nødvendigt at bestille bord til brunch, da Café Phenix har mange siddepladser. Men hvis man vil være sikker på at sidde indenfor i selve caféen, kan det være en god idé at bestille bord.

Udover caféen på Valby Langgade 74, kan man også hente take-away på Phenix Café take away på Valby Langgade 88C. Deres telefonnummer er 36303384, men bruger samme menukort som caféen.

Se menukort her (pdf).

Adresse
Valby Langgade 74
2500 Valby
Tlf. nr.: 36 30 33 79

Café Phenix – Café i hjertet af Valby, 5.2 out of 10 based on 27 ratings


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , ,Din guide til Valby

Info om ValbyOnline.dk

Læsertilbud