De mange fordele ved silikoneslanger

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Silikoneslanger bruges i rigtig mange situationer, da det udmærker sig alt fra medicinale formål, fødevarehåndtering til isolering. Det er fremstillet af et utrolig stærkt og sterilt materiale, hvilket også er en af de helt store grunde til, at det er et så populært materiale til netop disse industrier. Når man håndterer diverse apparater indenfor fx medicinalindustrien, så prøves der så vidt muligt at undgås bakterier. Dette er silikoneslager særligt modstandsdygtigt overfor, og derfor kan det blandt andet bruges til væsketransporter, peristaltiske pumper og doseringsapparater. Du ser endvidere materialet i forbindelse med kaffemaskiner, så det er ikke et ukendt blødt og bøjeligt produkt, du aldrig har set før.

Vælg den rigtige silikoneslange

Silikone har en masse egenskaber, som gør, at det holder til utrolig stor påvirkning. Materialet er fx modstandsdygtigt overfor statisk elektricitet, ultraviolet lys og ozon. Derudover kan det varme- og strålesteriliseres. Det eneste, som du bør være opmærksom på, er, at produktet ikke er særlig resistent overfor brug til pakning af vegetabilske olier.

Hvordan finder du så den rigtige silikoneslange til dit behov? Det kommer meget an på, hvilken opgaver du ønsker at løse. Der er forskellige typer af størrelser og hårdheder af silikoneslanger, som udmærker sig til forskellige brancher.

Vi kan lige tage et eksempel. Der er stor forskel på hårdheden, når man kigger på massivt eller opskummet silikone, og den ene løsning er at foretrække i bestemte tilfælde. Den bløde, opskummede silikoner er det bedste valg til medicinal- og fødevareindustrien, hvor kraftige syrer og baser ikke er i brug.

Få mere information

Det er dog altid en utrolig god idé at få et professionelt syn på tingene, da der er et hav af andre tekniske detaljer ved silikoneslanger. Det er derfor anbefalet, at du kontakter en fagkendt, hvis du er i tvivl om, hvilken silokoneslange der passer bedst til dine behov. Du kan læse meget mere om silikoneprodukter her, og se et stort udvalg kvalitetsrige og modstandsdygtige silikoneslanger til ethvert formål indenfor industrien.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud