Deltag i “Valbys Valg” og vind en Ipad

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Lokaludvalgssekretær Rikke Wesch

Lokaludvalgssekretær Rikke Wesch

Valby Lokaludvalg har lanceret et kampagnesite, hvor du aktivt kan bidrage til debatten om Valbys fremtid. Klik ind på Valbys Valg, så deltager du samtidig i konkurrencen om en Ipad. 

Du udvælger projekterne
Valby Lokaludvalg har udviklet 15 konkrete projekter til den nye bydelsplan. Projekterne spænder lige fra cykelstier over erhvervsudvikling til pladser og badestrand. Men lokaludvalget har brug for din hjælp til at prioritere projekterne imellem. På sitet kan du således udvælge dine tre favoritprojekter og begrunde hvorfor lige præcis de tre projekter gør Valby bedre.

Se hvad andre har valgt
Sitet er spækket med sjove features. Når du deltager, kan du se hvilke projekter andre valbyborgere har valgt. Og du kan derudover få dine egne svar på et lækkert udskrift med dit personlige billede på.

Lokaludvalgssekretær Rikke Wesch siger:

Med dette site løfter vi vores borgerinddragelse et niveau op. I forhold til bydelsplanen er det særdeles vigtigt, at vi aktiverer så mange valbyborgere som muligt. Og på valbysvalg.dk kan alle – store som små – aktivere deres personlige mening og dermed være med til at forme fremtidens Valby.

Klik og deltag
Kampagnen kører sommeren over, og når vi nærmer os september, indsamler lokaludvalget de mange bidrag og opsætter en stor Valbys Valgs-udstilling på Kulturdagene. Så har du ikke nået det endnu, så skynd dig ind på sitet og gør din indflydelse gældende. Det tager kun fem minutter.

Klik her og deltag i Valbys Valg!

ValbysValg

 

 

 

 

 

 

 

Deltag i "Valbys Valg" og vind en Ipad, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Spar op til 80% med Valby deals
Tags:Læsertilbud