Derfor bør du få en hjertestarter i din virksomhed

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Som virksomhedsejer står du med et stort ansvar. Du skal selvfølgelig først og fremmest sikre, at din virksomhed har en god omsætning og derfor holdes godt kørende. Det er også ofte det, der vil fylde mest hos en virksomhedsejer. Men derudover står du også med ansvaret for, at dine medarbejdere har det godt og arbejder under sikre forhold. For at tage bedre hånd om dette ansvar, bør du for alles skyld overveje at få en hjertestarter.

Vær hurtigt ude med livsreddende førstehjælp

Hvis du eller en af dine medarbejdere skulle blive ramt af hjertestop, så er det vigtigt at kunne være hurtigt ude. For det er ikke noget, man kan overleve i lang tid. Derudover kan det få varige men, hvis man ikke reagerer hurtigt.

For at sikre hurtigt hjælp i nødstilfælde, bør du have det rigtige udstyr. Hjertestarter kan du læse mere om her, hvis du vil blive klogere på, præcis hvordan sådan et apparat kan redde liv.

Tag kursus i at bruge dette apparat

Hvis du skal være sikker på, at du ved, hvad du stiller op, hvis ulykken rammer, så sørg for at tage et kursus i at bruge dette apparat. Det er den slags viden og erfaring, man håber aldrig at skulle bruge. Men hvis det alligevel skulle blive nødvendigt, er der ikke plads til tøven.

Det kan være en god idé at sende flere medarbejdere på et førstehjælpskursus. Sådan kan du nemlig være mere sikker på, at der altid vil være én til stede, som vil kunne hjælpe med at yde førstehjælp.

Derudover er det også vigtigt, at man holder disse kompetencer ved lige. Når man ikke bruger sin viden fra sådan et kursus ofte, så er der risiko for, at man glemmer det. Derfor kan du med fordel sende dine medarbejdere på førstehjælpskursus hvert år.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud