Derfor er måltidskasser populære i dag

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Der er ingen tvivl om, at danskerne er blevet glade for måltidskasser i dag. Det ses i forhold til, hvordan konkurrencen i markedet bliver skærpet: Flere leverandører kommer til, priserne presses, og udvalget af måltidskasser udvides. Men hvad gør måltidskasser så populære? Læs mere om nogle af årsagerne her.

Kort fortalt om måltidskasser

Måltidskasser har egentligt eksisteret længe og været tilbudt af store leverandører såsom Aarstiderne, men det er særligt de seneste par år, at markedet har taget fart.

Måltidskasser går kort sagt ud på, at du bestiller en måltidskasse hos din foretrukne leverandører og får den leveret til din dør. I din måltidskasse finder du alle de ingredienser, som du skal bruge til de måltider, der står i ugens menu.

Det gør, at du kan vågne op en mandag morgen eller komme hjem en mandag eftermiddag og finde den måltidskasse lige udenfor døren. Så kan du gå i gang med madlavningen lige når det passer dig.

I dag er markedet stort og byder på mange forskellige leverandører. Det tæller blandt andt Aarstiderne, Simple Feast, Kokkens Hverdagsmad, RetNemt, Den Grønne Asparges og Skagenfood.

Hver leverandører har forskellige måltidskasser, som de tilbyder i deres sortiment. Det gælder blandt andet børnevenlige måltidskasser, hurtige måltidskasser til en travl hverdag, vegetariske måltidskasser og slanke måltidskasser.

Der er derfor efterhånden mange forskellige måltidskasser at vælge mellem, som dækker forskellige behov hos forbrugerne.

Måltidskasser har fokus på convenience

En af årsagerne til at måltidskasser vinder frem og er super populære hos særligt børnefamilier er, at der er fokus på convenience.

Der ses en tendens til, at familier i dag har travlt og har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen. Samvittigheden fylder meget, og der er altid et hængeparti, fordi det føles som om der ikke er nok timer på et døgn.

Mange har et 8-16 job og skal hente børn og handle ind efter en lang arbejdsdag. Det gør, at der er mindre tid til ungerne, og der er hverdagsforpligtelser såsom indkøb og madlavning, der skal ordnes.

Måltidskasser løser mange af disse hverdagsudfordringer. Når du bestiller en måltidskasse, får du det hele leveret til din dør. Det vil sige, at det er gjort så nemt for dig som overhovedet muligt.

En måltidskasse kan du bestille fra din stue og tage dig god tid om processen. Du kan læse om de forskellige leverandører, se hvilke måltidskasser de tilbyder og finde frem til den menu, som passer bedst til dig og din familie.

Med et par enkelte klik kan du få leveret en måltidskasse hjem til dig, som bliver leveret lige til din dør. Det vil sige, at du blot skal åbne hoveddøren og tage din måltidskasse ind.

Spar tid på indkøb og madlavning

Når du bestiller en måltidskasse fra eksempelvis Kokkens Hverdagsmad, kan du tilpasse ugens menu efter dine ønsker. Det vil sige, at du har eksempelvis mulighed for at udskifte nogle retter ud og vælge dem, som du bedst kan lide. Du har altså indflydelse på ugens menu og skal blot vente på, at den leveres hjem til dig.

Normalt når du planlægger madplaner, sidder du hjemme og skriver måltiderne ned for alle dagene. Derefter går du i gang med at skrive hvilke ingredienser, som du skal bruge for at lave måltiderne. Næste trin er så at tage forbi brugsen og handle ind til alle retterne.

Mange af disse trin springer du naturligt over med en måltidskasse, hvor det hele gøres for dig. Du skal ikke lave madplaner, du skal ikke handle ind, du skal ikke transportere varerne hjem eller bruge lang tid i køkkenet.

Med Kokkens Hverdagsmad får du retter, som du kan tilberede og servere på blot 20 minutter. Det gør, at du kommer til at spare oceaner af tid hver uge på indkøb og madlavning.

Den tid kan du til gengæld bruge på netop de ting, som du holder af og giver dig merværdi i hverdagen.

Mindre pres i hverdagen

Mange oplever et mindre pres i hverdagen og får mere overskud, når de har et abonnement på måltidskasser.

Det hænger sammen med, at du pludselig får frigivet en masse tid hver uge. Dine søndage føles mere afslappende, fordi du ikke skal bruge flere timer på at planlægge og handle ind.

Dine hverdage føles længere og mindre travle, fordi madlavningen pludselig er hurtigere klaret. Du kan bruge mere tid på dine fritidsinteresser, og du kan tilbringe mere tid med din familie, hvor du har overskud til at være mere nærværende.

Det er en af grundene til, hvorfor måltidskasser giver særligt børnefamilier mere ro. Mange af disse udfordringer løser måltidskasser, og det er det, der gør, at markedet vokser i stor stil.

Madlavningen bliver sjovere og mere inspirerende

En af de største glæder ved at modtage er, at du får masser af ny inspiration på madfronten.

Der er en vis spænding forbundet med en modtagelse af en måltidskasse. Selvom du på forhånd ved, hvad ugens menu vil indebærer, er det alligevel altid spændende at modtage selve måltidskasse, udforske råvarerne og lave måltiderne.

Det vil føles sjovt på en anden ny måde at lave måltider. Én ting er nemlig, at det er nogle kokke, der står bag opskrifterne, men noget andet er, at det er udviklet, så det er nemt og hurtigt at lave.

Tilberedningstiden er nemlig kort hver gang, men smagen er lige god! Du vil komme til at opleve klassiske retter på ny og smage ingredienser, som du måske aldrig før har kombineret på den måde.

Det gør meget for din madglæde, når der kommer lidt ny inspiration i madlavningen. Du slipper for at tilberede de samme gængse livretter, som du har lavet på samme måde før. Her er det helt nye retter med helt nye ingredienser, som giver dig spændende smagsoplevelser og tips til, hvordan madlavning også kan foregå.

Det er blandt andet dét, der gør, at der findes så mange populære måltidskasser i dag. Udvalget findes i mange forskellige varianter, fordi du kan vælge, om din måltidskasse skal bestå af meget fisk, en del protein eller være helt vegetarisk.

Hvis du ønsker at tabe dig, er der også mulighed for at finde måltidskasser, der støtter den proces og hjælper dig med at spise kalorielette måltider, der stadig mætter og smager fantastisk.

Måltidskasser dækker dine behov og din livsstil. Det hjælper dig med at opretholde et energiniveau og giver dig mulighed for at spise sundt og varieret.

Hvis du er en travl børnefamilie, får du lettet noget af presset i din hverdag. Du får stadig lækkert mad, men du får også mere tid sammen med din familie.

Det er dét, som måltidskasser kan. Det kan samle og forbinde familier på ny og mindske stressen i en travl hverdag.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud