Derfor skal du hyre en byggesagkyndig, når du sælger din bolig

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Er du ved at sælge din bolig, eller har du planer om at gøre det i den nærmeste fremtid? Så ved du nok allerede, at det ikke er helt ligetil, og at der er flere praktiske ting, som skal være i orden. En altafgørende ting i forbindelse med boligsalget er, at du får lavet en tilstandsrapport. Denne er både af stor betydning for dig som sælger og for køberen, så den skal bare være i orden.

Find en byggesagkyndig i Storkøbenhavn

Hvis den bolig, du har planer om at sælge, har placering i København eller omegn, giver det naturligvis mening at finde en byggesagkyndig i dette område. find en byggesagkyndig i storkøbenhavn her, som kan lave din tilstandsrapport i forbindelse med boligsalget. Den byggesagkyndige vil gennemgå din bolig og give den en karakter på baggrund af, hvilke eventuelle skader eller fejl den måtte have.

Du kan med fordel indhente tilbud fra flere forskellige byggesagkyndige, så du kan vælge den, der kan give dig det bedste tilbud. På den måde kan du vælge en løsning, hvor du ikke kommer til at betale mere end højst nødvendigt.

Tilstandsrapporten er vigtig for både køber og sælger

Uanset om du er køber eller sælger, er tilstandsrapporten af stor betydning i forbindelse med handlen. Det er nemlig vigtigt for køberen at få et indtryk af, i hvor god en stand boligen er. På den måde kan køber have ro i maven og føle sig sikker på købet. Tilstandsrapporten gør det endvidere muligt for både køber og sælger at tegne en ejerskifterforsikring. Dette har stor betydning for dig som sælger, der dermed ikke skal hæfte for fejl og mangler, efter du er flyttet ud.

Hvis du har planer om at sælge din bolig, er det dermed bare om at undersøge de forskellige byggesagkyndige, så du kan finde den bedste løsning.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud