Derfor skal du overveje at skifte bilen ud med en elcykel

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

København kan til tider være en barsk by at være bilejer i. Massive trafikpropper kan opstå uden varsel og holde dig fanget i så lang tid, at du risikerer at komme for sent på arbejde. Her er der dog en løsning, og den hedder cykler. Trafikpropper oplever du sjældent på en cykelsti, og da cyklen ikke fylder nær så meget i bybilledet, er den lettere at manøvrere med. Og hertil kommer andre fordele.

Undgå udledning af CO2

Cyklen udleder ikke CO2, uanset om du vælger en almindelig cykel eller en elcykel. Har du overvejet elcykler før som alternativ til både bilen og den motorfrie cykel, kan du med fordel give teknologien en chance – den gør det nemlig noget nemmere at vænne sig til cykling hver dag. Motoren i elcyklen hjælper med at holde dig kørende, når du cykler under 25 km/t, så du bruger ikke de samme kræfter.

Cykel med elmotor billig i drift

Når du leder efter butikker med salg af elcykler, bliver du introduceret for et stort marked af både herre- og damecykler, og du kan også finde ladcykler med elmotor, som gør det nemt at få fragtet ungerne til og fra børnehave. Elcykler er billige i drift, da du selv yder en del af kræften, der skal til for at holde cyklen kørende, og motoren bare tilføjer ekstra. Elcyklen er derfor nem at vænne sig til.

Tag elcykler til dig

Du behøver altså ikke stille dig tilfreds med tung bytrafik, der gør, at du enten må risikere at komme for sent eller køre meget tidligt. På en (el)cykel kan du køre nemt omkring fra A til B året rundt – du skal bare være villig til at udfordre vejrets luner i den rette beklædning og at bruge benene lidt mere.

Tag elcykler til dig – det svarer sig både tidsmæssigt, økonomisk og miljømæssigt.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud