Det er blevet nemt at få en erfaren leder til virksomheden

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Der er nogle gange, hvor en virksomhed kan stå uden en leder i en bestemt afdeling. Det er ikke fordelagtigt, når man ønsker, at virksomheden skal køre på skinner hele tiden. Dog er det ikke noget, som man skal bekymre sig meget om. Det er nemlig blevet nemt at få en erfaren leder til virksomheden – lige når der er brug for det.

Interim management: Få en midlertidig leder

Med interim management kan du få en midlertidig leder til en afdeling i virksomheden. Denne leder kan således tage sig af for eksempel økonomi, HR eller regnskab. Det er altså ikke aspekter af virksomheden, som skal ligge hen, fordi der ikke er nogen til at lede dem.

Med interim management får du heller ikke en uerfaren manager, som ikke ved, hvordan arbejdet skal udføres. Du får en manager, som har praktisk erfaring i det felt, som manageren skal stå for. Du kan altså være sikker på, at manageren kan klare sine opgaver godt, når det kommer til stykket.

Betal for hvad du har brug for

En fordel ved interim management er også, at der er utroligt meget fleksibilitet med det. Du kan vælge at hente en midlertidig leder, som kan arbejde i lige præcis den periode, hvor der er brug for det. Dermed behøver du kun at betale manageren for de timer, som manageren har arbejdet i.

Det er især fordelagtigt, når du ikke er sikker på, hvornår det er muligt at få en permanent leder i den bestemte afdeling. Det kan være, at der er en leder, som har sagt op, og dermed skal der holdes jobsamtaler for at udvælge den næste leder.

En interim manager vil dog ikke forlade dig, indtil det er blevet tid til at få en permanent manager på posten igen. Du behøver altså aldrig at bekymre dig med interim management.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud