Det er okay at sætte sig selv først

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Der er sikkert mange, som kan nikke genkendende til det, og måske kan du også. – At bruge meget tid på at tænke og passe på andre. Dette er også vigtigt, da det også kan give dig selv glæde, når du gør andre glade. Det er dog vigtigt at passe på dig selv også. Hvis du passer på dig selv, kan du måske opleve et større overskud til også at passe på andre.

Pas på din krop

Du kan sætte dig selv først på flere måder. Det kan være en god idé at passe på din krop, da den tager mange belastninger. Måske du forkæler den ved at putte nogle gode næringsstoffer i den gennem en god kost. Det kan også være, du overvejer at supplere med kosttilskud såsom collagen vild nord. Mange kosttilskud ligesom collagen vild nord siges at kunne give mange forskellige fordele, det er alligevel derfor altid relevant at konsultere dig med en læge eller professionel, der har viden indenfor kosttilskud. Vil du vide mere om collagen vild nord kan du se her. Under konsultationen får nok du også at vide, at kosttilskud ikke kan gå alene eller erstatte andre fødevare, hvilket er vigtigt at huske på.

Gør ting der gør dig glad

Du kan også sætte dig selv først og passe på dig selv ved at huske at gøre ting, der gør dig glad. Det kan være du vil prioritere at have en self-care aften med et lækkert bad og ansigtsmaske. Det kan også være, at det gør dig glad at dyrke motion, strikke eller male. Kvalitetstid med dig selv kan nemlig være lige så vigtig, som kvalitetstid med andre. Ved at prioritere dig selv engang imellem kan du lade dit eget fysiske og mentale batteri op, så du har mere overskud til at gøre de mere praktiske ting.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud