Dét kendetegner de mest rejseglade valbygensere

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Valby har en sublim placering i forhold til nærliggende lufthavne. Turen fra Valby til Kastrup Lufthavn tager nemlig ikke meget mere end 10-20 min. Er du ikke den heldige indehaver af en bil, så kan du glæde dig over, at der går både bus og tog til lufthavnen. I denne artikel skal vi se på, hvad der kendetegner de mest rejseglade valbygensere. Læs beskrivelsen og se, om du kan genkende dig selv i vores beskrivelse.

Valbygensere er begejstrede for afbudsrejser

Som valbygenser er det meget sandsynligt, at du har været på en eller flere afbudsrejser de seneste år. Der er trods alt mange fordele ved denne rejsetype – især økonomisk. Skal du frigøre flere penge til rejser og oplevelser, så bør du fremadrettet booke afbudsrejser. De skal typisk bookes med kort varsel, hvis man skal opnå de største besparelser. Trænger du til en rejse sydpå, så se mere her.

Den store interesse for afbudsrejser blandt lokalbefolkningen hænger måske sammen med vores gode beliggenhed i forhold til landets største lufthavn. Du kan i princippet booke en rejse om morgenen og rejse om aftenen, hvis du kan rejse og pakke kufferten med kort varsel.

Valbygensere kender deres rettigheder

Valbygensere er klogere end de fleste – i hvert fald når det kommer til passagerrettigheder.

Det forholder sig i hvert fald sådan, at mange rejseglade valbygensere har haft held med at indkræve erstatning for uønskede hændelser i form af flyforsinkelser, overbookinger, ombookinger og flyaflysninger. Er du glad for at rejse, så bør du sætte dig ind i dine rettigheder. Flypenge har faktisk specialiseret sig i at vejlede danske rejsende om deres rettigheder og hjælpe med at indkræve kompensation i forskellige sammenhænge. Interesseret i at vide mere? Så læs mere om flypenge på nettet.

Valbygensere foretrækker sol og strand

Valbygensere har i årevis været glade for solferier med fokus på afslapning og forkælelse – og det vil formentlig ikke ændre sig. Den store interesse for solferier skaber et indtryk af, at valbygenserne er mere end glade for sol og strand. Dog findes der selvfølgelig også mange andre ferieformer, som man bør give en chance, hvis man på et tidspunkt bliver træt af sol, pool og strand. Kan man overhovedet blive træt af det?

Hvilken ferieform er din foretrukne?

Valbygensere rejser gerne på skæve tidspunkter

Valbygensere har knækket koden for at spare penge på rejser, herunder fly og hotel.

En af måderne at spare penge på er ved at rejse på skæve tidspunkter. Det afskrækker tilsyneladende ikke lokalbefolkningen, som gerne rejser uden for de officielle ferier og desuden er klar på at rejse både tidlig morgen og sen nat. Hvad er din holdning til at rejse på skæve tidspunkter?

Man kan ofte spare op til 40-50 % på at være fleksibel i forhold til rejsetider. Dog er der grænser for, hvor fleksibel man kan være, hvis man er lønmodtager og har faste arbejdstider og planlagte ferier.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud