Det skal du bruge dit sabbatår på

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Et sabbatår kan fungere som en rigtig god pause mellem din ungdomsuddannelse og en videregående uddannelse, men det kan også være en tid, hvor det er svært at finde på noget at lave. Pludselig står du og skal disponere din tid helt selv og skal ikke længere følge et fast skema. Men hvad kan du egentlig få tiden til at gå med?

Giv dig selv nogle fede oplevelser

Det vil være helt oplagt at bruge din tid på at opleve noget fedt. Fordi du netop ikke har et skema, du skal følge, kan du bruge din tid, som du vil. Hvis der er en eller anden rejse, som du længe har drømt om at komme på, kan du f.eks. gøre det.

Det er ikke sikkert, at du på samme måde har mulighed for den slags, så snart du begynder på en uddannelse. Det kan også være, at du drømmer om at komme på en fodboldrejse. Hvis du gør det, så gå til fodbold i Dortmund på fodboldbilletter.com.

Skrab en god opsparing sammen

Når du går i skole, har du ikke så meget tid til at arbejde og tjene penge. Det har du til gengæld, når du holder sabbatår. Derfor er det også rigtig mange, der bruger tiden på at tjene penge, så de kan spare op. Du kan f.eks. spare sammen til et indskud til en lejlighed, en rejse el.lign. I hvert fald har du rig mulighed for at arbejde en hel masse.

Bliv klogere på dine fremtidsplaner

Hvis ikke du er klar over, hvad du faktisk vil med dit karriereliv, kan du også bruge tiden på at tænke over det. Du kan tage ud og besøge forskellige uddannelser, snakke med studievejledere osv. Alt sammen for at blive klogere på, hvad det er, du vil efter dit sabbatår.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud