Dette har Italien at byde på

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Italien er især kendt for sin pizza og pasta. Og en god, italiensk pizza med et godt glas rødvin til, skal da bestemt heller ikke undervurderes. Men Italien har faktisk meget mere at byde på end blot kulinariske oplevelser. Du kan eksempelvis tage på storbyferie i Rom. Her kan du blandt andet besøge Colosseum, hvor der er mange historiske begivenheder, du kan lære mere om. Du kan også besøge nogle af de mange fortovscaféer i Rom eller opleve det pulserende natteliv. Rom er også kendt for sit historiske maratonløb, hvilket kan anbefales, hvis du er til fysiske udfordringer.

Men hvad har Italien ellers at byde på? Dette kan du blive klogere på i de følgende to afsnit af denne artikel.

Smuk natur og flotte strande

Italien har et meget varieret landskab, og du finder dermed noget for enhver smag. Det handler bare om at tage de rigtige steder hen. Hvis du er til smukke bjerge og søer, så kan området omkring Gardasøen anbefales. Her er den store sø omgivet af bjerge, og det er muligt at tage på vandretur i mange af dem. Du kan også tage en svævebane op på toppen af nogle af bjergene, hvor du så kan nyde den storslåede udsigt. Derudover finder du også en masse flotte strande rundt omkring i Italien. Et eksempel på dette kunne være strandene omkring Rimini.

Sådan ser du mest muligt af Italien

Der er mange måder, du kan rejse til Italien på. Der er den klassiske, hvor du sætter dig ind i et fly og ankommer i Rom eller Milano. Du kan også tage på bilferie til Italien. Du kan også leje en bil i Italien, hvis du foretrækker dette. Derudover findes der også rejser til Italien, som er arrangeret som pakkerejser. Gennem en pakkerejse ser du en masse af Italien. Køb din rejse til Italien her.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud