Din lokale isenkræmmer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.3/10 (10 votes cast)


I gamle dage købte man mange af sine produkter hos en isenkræmmer. I dag er ordet isenkræmmer ikke særlig brugt mere, men faktisk er der en lokal isenkræmmer i Valby.

Alstrøm ligger i Spinderiet, men havde tidligere en butik på Valby Langgade, og den allerførste Alstrøm butik blev åbnet for mere end 30 år siden i Valby. Alstrøm har derfor oplevet den udvikling, som Valby har været igennem de sidste mange år.

Hos Alstrøm kan du få produkter indenfor el-apparater, alm. køkkenudstyr, porcelæn osv. Hos Alstrøm er der et stort udvalg af gaveartikler. Bl.a. Georg Jensen, Bodum, Eva Solo, Rosendahl produkter. Hos din lokale isenkræmmer er det derfor muligt både at finde ting til dit eget og venners hjem. Du kan altid finde gode gaver hos Alstrøm, og butikken i Spinderiet er et besøg værd, hvis du skal til fødselsdag.

I dag er det desuden muligt at købe alle Alstrøms produkter i deres internetbutik, og du får her leveret dine køb hjem til din privatadresse. Det kan nogen gange være bedre end at skulle ned i en butik. Det gode ved butikken er, at du lettere kan få hjælp, hvis du har spørgsmål til nogen af de mange produkter, som du kan købe hos Alstrøm.

Adresse
Spinderiet
Valby Torvegade 18
2500 Valby
Tlf. 36 16 00 51

Åbningstider
Mandag-Fredag 10.00-19.00
Lørdag 10.00-16.00

Din lokale isenkræmmer, 6.3 out of 10 based on 10 ratings


Spar op til 80% med Valby deals




Tags: , , , , , ,



Læsertilbud