Disse redskaber er de mest effektive til træning og velvære

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Du skal passe godt på din krop. Det er altid nemmere at forebygge end at helbrede en eventuel skade. Derfor kan en smule daglig træning og massage faktisk være til stor gavn både på den korte og den længere bane.

Nogle gange skal der faktisk ikke ret meget til, før du får lavet noget effektiv og forebyggende træning. Og så er det jo altid behageligt at få noget god massage – uanset om du er skadet eller ej.

Her får du nogle få, men gode anvisninger, og dertil får du et par links til nogle gode guides i forhold til træningsudstyret, Ab Wheel, og til nogle små massagepuder.

Hvad er et Ab Wheel?

Et Ab Wheel er et træningsredskab, som kort sagt er et hjul, hvorpå der er monteret et håndtag på begge sider. Altså et træningshjul. Du bruger det ved at ligge på knæ på en træningsmåtte med hjulet i begge dine hænder. Derfra ruller du frem over den medfølgende måtte og tilbage igen.

På den måde får du effektivt trænet dine mavemuskler og faktisk også de fleste andre muskelgrupper i kroppen samtidig.

Se her på denne Ab Wheel guide. Her bliver du præsenteret for flere gode modeller, som du kan træne med derhjemme.

Sådan et mavehjul fylder ikke ret meget at have liggende i dit hjem. Til gengæld er det meget nemt, hurtigt og effektivt at arbejde med.

Hvad er en massagepude?

En massagepude er en pude, der kan massere dine ømme muskler eller bare give dig en god massage, inden du får ømme muskler. Det giver en skøn velvære efterfølgende. Nogle massagepuder er også en varmepude samtidig – det giver massagen en ekstra dimension.

I denne guide over nogle af de nyeste og bedste massagepuder på markedet kan du læse om de forskellige modeller. Det kan inspirere dig til at træffe det rette valg af massagepude.

Med en massagepude i huset vil du altid nemt og hurtigt kunne få masseret lige netop der, hvor du trænger til det. Den fylder ikke ret meget at have liggende, så du får ikke de store opbevaringsproblemer med den.

Træn, behandl og forebyg

Hvis du anskaffer dig både et Ab Wheel og en massagepude, er du godt dækket ind. Dels kan du træne derhjemme, lige når du vil, og dels kan du massere dine ømme punkter på kroppen, når du får brug for det.

Du kan også både træne og få massage rent præventivt. Gør du det regelmæssigt, vil du nok kunne undgå de alvorligere muskelømheder og flere øvrige skader på kroppen.

Lav gerne et program, hvor du hver eller hver anden dag får trænet på dit Ab Wheel og får givet dig selv en god gang massage. Det vil give dig stor velvære, og det vil være super sundt for hele din krop. Lidt træning hver dag er klart bedre end ingen – og massage kan både være lindrende og behageligt.

Når du kan klare både træning og massage hjemme hos dig selv, så sparer du en del tid i forhold til at skulle have det et andet sted.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud