Disse sjove aktiviteter skal du prøve i det nye år

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Er du allerede begyndt at overveje, hvad du skal opleve i det nye år? Når et nyt år starter, er det altid oplagt at springe ud i nogle af de ting, som du før har udskudt. Hvis ikke du har nogle specifikke planer i dit hoved, men du bare gerne vil opleve noget nyt, får du her inspiration til nogle sjove aktiviteter.

Prøv escape games med dine venner

Hvis du gerne vil kaste dig ud i noget udfordrende og sjovt sammen med dine venner, skal du tage dem med i et escape room. Det er en sjov og anderledes aktivitet, hvor du har 75 minutter til at samarbejde med dine venner om f.eks. at slippe ud af et laboratorie. Der er rekvisitter, lys, møbler og gåder, som får det hele til at virke meget ægte.

Escape games er en måde hvorpå du og dine venner kan blive bedre til at samarbejde, men i virkeligheden er det også bare en sjov oplevelse, som du bør prøve.

Udfordr dig selv i en klatrepark

Hvis du er vild med udfordringer og samtidig kan lide aktiviteter, hvor du skal være aktiv, så skal du tage i en klatrepark. Det er ikke sikkert, at du nogensinde før har overvejet det, men det er i virkeligheden rigtig fedt. Det er en anderledes måde at være aktiv på. Der findes både indendørs og udendørs klatreparker, så det er noget, du kan gøre året rundt. Desuden er det noget, der er sjovt at gøre både alene eller sammen med din familie eller venner.

Hvis du har nogle venner, der er friske på en udfordring, kan du altid udfordre dem i, hvem der tør klatre højest. Hvis du vil gøre det ekstra spændende, kan du finde på en præmie, som du sætter på højkant. Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud