Drømmer du om at suse over broen og besøge Jylland?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Hvis du trænger til at komme hjemmefra og har udset dig turen over Storebælt til fastlandet, mangler du måske noget inspiration. Uanset om tiden er til en søndagstur eller ferie, får du her nogle idéer til at gå på opdagelse i Jylland.

En overflod af naturperler

Den jyske natur ligner noget fra et eventyr med de frodige marker og høje klitter. Og så er det hjemsted for Vesterhavet. Det er vi vilde med. Jylland byder på storslået natur lige fra Mols Bjerge til Rebild Bakker. Det er en god idé at orientere dig i fx Rebilds lokale avis, inden du drager ud i det naturskønne område. Eller måske skal turen gå til Skagen, hvor du kan opleve at stå med et ben i hvert hav.

Hvis du ikke kan lade vandreskoene stå, kan du bestige Himmelbjerget i Midtjylland eller prøve kræfter med den gamle hærvej.

Prøv livet som vikinger

Bor der en viking i dig eller den, du tager under armen? Eller er du blot nysgerrig på vikingernes liv og udgravninger derfra? Så kan det være, du bliver tiltrukket af muligheden for at se et vikingeskib og vil besøge Ribes vikingemuseum eller se Jellingestenen.

Du kan også tage en bid af fortiden og opleve den ældre tids charme ved at besøge Den Gamle By i Aarhus.

Byg med LEGO eller tag rutsjebanen

Gå på opdagelse i det kæmpestore LEGO legeunivers. Her kan du gå i krig med legoklodserne og opleve de mange forlystelser i det verdenskendte Legoland. Skal du til det nordlige Jylland, finder du naturligvis også de store forlystelsesparker Fårup Sommerland og Djurs Sommerland.

Kort sagt: Lige gyldigt hvad din Jyllandstur skal byde på, kan Jylland levere oplevelser i alle afskygninger for hele familien. Så hvad venter du på? Pak tasken og tag afsted!Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud