Du kan låne penge online – også selvom du står i RKI

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Ved et kviklån kan du låne penge online på din smartphone, tablet eller computer. Så står du akut og mangler penge, er det meget hurtigere at låne penge på nettet, end det er at skulle oprette et banklån.

 

Optager du et kviklån, kan du hos nogle udbydere også gøre det, selvom du står i RKI. Dette vil dog som regel være til en høj rente og store gebyrer. Selvom det hos nogle udbydere er muligt at låne penge trods RKI, bør dette kun være allersidste udvej. Det kan nemlig hurtigt blive en ond cirkel, hvor du pludselig ender med at have endnu mere gæld, end du havde i forvejen.

 

Læs med her, hvis du vil vide, hvordan du nemt og hurtigt kan låne penge – til attraktive renter, hvor du selv kan bestemme ydelsen.

 

Det har aldrig været nemmere at låne penge

Ved helt almindelige banklån, skal du ned i banken, snakke med en bankrådgiver og underskrive en masse formularer. Ofte sætter banken en grænse for, hvad du må bruge de lånte penge til, og du skal som regel også stille en sikkerhed for pengene.

 

Med et kviklån er det hele meget nemmere. Her kan du ansøge online, du får svar med det samme, og hos nogle udbydere har du pengene på din konto allerede samme dag. Du skal ikke stille nogen sikkerhed for pengene, og når pengene står på din konto, kan du bruge dem på, hvad du vil. Typisk er det heller ikke et lån, du har i ret lang tid, da der oftest ikke er tale om særligt store lånebeløb. De fleste låner kun pengene i en måned.

 

Med et kviklån kan du finde frem til det lån, der passer bedst ind i din økonomi – og du kan bruge det til det, der er bedst i din situation. Du kan her læse mere om at låne penge og samtidig få hjælp til, hvordan du opretter et kviklån.

 

Lån penge til attraktive renter og bestem selv ydelsen

Kviklån har aldrig været mere populært, end det er i dag. Dette kan være på grund af de attraktive renter, der nogle steder er helt ned til 4-5% om året. Renten på dit lån er afgørende for, hvor dyrt dit lån bliver. Derfor er det vigtigt, at du holder øje med renten, for du tager et lån.

 

Når du låner penge er den månedlige ydelse også vigtig. Når du opretter et lån, skal det kunne passe ind i din økonomi, og derfor er det ofte en fordel, hvis du finder frem til en månedlig ydelse, du kan betale hver måned. Hos mange låneudbydere er det heldigvis muligt selv at justere den månedlige ydelse – så du ud fra din økonomi selv bestemmer, hvor meget du vil betale om måneden.
Før du optager et lån, er det vigtigt, at du er opmærksom på disse renter, den månedlige ydelse samt en håndfuld andre parametre. Få her en guide til de attraktive renter, og hvordan du selv bestemmer ydelsen på dit lån.

Du kan låne penge online - også selvom du står i RKI, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud