En issymfoni fra Paradis

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Hvem kan ikke lide en stor dejlig og kølig is, på en skoldhed sommerdag, mens solen brager ned? Det er der meget få, der kan sige nej til og Paradis, er et af de steder, hvor man kredser om isen, lader den komme til sin ret, og stolt serverer den til kunderne.

Ekspedienterne i butikken opfordrer til, at man smager på varianter, som man umiddelbart ikke kendte. Og er du til lidt af det stærke, så er lakrids isen måske noget for dig, eller hvad med den franske nougat-is eller den lidt mere traditionelle jordbæris. Man kan også

Fat Loss 4 Idiots

gå i krig med de fedtfattige varianter, som naturligvis også er populære.

Paradis ekspedienter, går et ekstra stykke for at glæde lige præcis dig, og deres store viden udi isen og varianterne gør, at man føler, man får en mindre historie tilknyttet hver is. Isen produceres dagligt og er derfor altid frisklavet, hvilket iselskere sætter pris på.

Derudover sælges der italiensk kaffe og du kan få smoothies to go og selvfølgelig kan du få isen med hjem i bakker til din egen fryser.  Paradis åbner dørene for sæsonen sidst i februar.

Du findes Paradis Is på Toftegårds Allé 40. Der er åbent alle dage fra alle dage 11.30 – 21:00. Du kan også bestille is via deres hjemmeside.

zp8497586rq


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , ,Læsertilbud