En uge med læring eller sport

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Det er nok ikke alle børn og unge, der synes at det er lige fedt at bruge deres sommerferie aktivt eller lærerigt. Den hårde sandhed er bare, at nogle kunne have godt af det. Hvad end det er fordi, at deres karakterer i skolen halter lidt, eller de har brug for at komme ud og røre sig i ferien, så er der mange gode tilbud. Skal dit barn have en anderledes oplevelse i sommerferien, mens du og din eventuelle partner stadig arbejder, så gives nogle ideer her.

Engelsk camp, der forbedrer kundskaberne

Det er rimeligt essentielt at kunne snakke engelsk i dag. Det er et internationalt sprog, som de fleste kan kommunikere på. Det er bare ikke alle, der er lige gode. Ønsker dit barn, eller ønsker du for dit barn, at dette skal forbedre sine engelskkundskaber, så kan en sommerskole med engelsk på skemaet være oplagt. Læs om camp med engelsk hos DinCamp her. Det behøver slet ikke at være kedeligt at tage afsted på sådan en camp. Det er et socialt fællesskab, hvor elever, der er lige dygtige, kan lære. Det betyder også, at dit barn måske mister følelsen af at være forkert, fordi denne ikke er lige så god som de andre i klassen derhjemme.

Lejr med din fritidsaktivitet eller sport

Udover camp engelsk, og andre lejre med et bogligt formål, kan man også tage på lejr med sin fritidsaktivitet. Mange spejdergrupper tilbyder sommerlejre. Er man medlem af sådan en kan det være en fordel at undersøge årets tilbud. Spiller barnet en sport, kan man undersøge mulighederne for at tage på lejr med denne sport. Fordelen ved en sådan tur er, at barnet kommer lidt væk hjemmefra. Desuden er det en social aktivitet, som forbinder børn og unge med den samme interesse, eller samme behov for forbedring.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud