Få dit gode liv tilbage med den rigtige behandling

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Er du i tvivl om du er kommet ud i et alkoholmisbrug? Der kan være flere indikatorer på dette, og det vil ofte være individuelt fra person til person. Det kan være, du er begyndt at drikke oftere? Drikke alene? Eller måske drikker du, når du er under pres og stresset? Og skjuler du dit forbrug/misbrug?

Hvis du kan svare ja til nogle af overstående spørgsmål, så kan det være et tegn på, du er endt ud i et misbrug. Uanset grunden til dit misbrug, så er der heldigvis mulighed for at du kan komme ud af misbruget igen – og vende tilbage til hverdagen.

Erkend problemet og indgå i behandling

Er du klar til at få hjælp til dit alkoholmisbrug? Så kan løsningen være alkohol behandling. Behandlingsprogrammet kan se forskelligt ud, men det vil ofte strække sig over flere ugers intensivt behandlingsforløb og dernæst vil der være en længere periode med efterbehandling. Efterbehandlingen er særlig vigtig, da du skal forsøge at holde fast i dine nye og gode vaner.

Behandlingen vil eksempelvis bestå af ugentlige samtaler, hvor man dykker dybere ned i misbruget og årsagerne hertil. Du vil derudover få nogle gavnlige og væsentlige værktøjer, som gør, du bedre kan tackle dit problem. Det kan både være individuelle samtaler, familiesamtaler eller i en gruppe af ligesindede. Behandlingen kan skræddersyes ift. dine konkrete ønsker og behov.

Fysisk og psykisk behandlingsprogram

Hvis du ikke har mulighed for fysiske at være til stede, så er der også mulighed for at du kan køre behandlingen online. Her vil det være over video og telefon, så det bedre kan blive tilpasset ift. din hverdag, og du ikke skal bruge tid på transport.

Uanset, hvorledes din nuværende hverdag ser ud, så vil der være mulighed for at indgå i et behandlingsprogram, hvor der er taget højde for dit program.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud