Få udryddet hvepse under udhænget

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Annoncør: Absolut Skadedyr

Når det begynder at blive godt vejr, sætter de fleste stor pris på at kunne sidde udenfor på terrassen i sommermånederne og spise og nyde den lune luft, indtil solen er gået ned. Det er en stemning, der er svær at efterligne eller at finde andre steder, og det er enormt ærgerligt, hvis den afbrydes af noget. Men skadedyr er en ting, der virkelig kan ødelægge en skøn sommeraften.

Når først maden er kommet på bordet, og der er blevet åbnet for sodavand, kan man opleve, at der bliver en summen af insekter. De fleste er til at leve med, men bier og specielt hvepse kan være generende, når de summer omkring. Mange er angst for de sortgule insekter, og nogle har endda allergi. Som allergiker kan hvepse være livsfarlige, og det er derfor vigtigt, at en professionel sørger for at få fjernet deres bo.

Bo alle vegne

Hvepse har en tendens til at slå sig ned stort set alle steder, hvor de kan leve nogenlunde uforstyrret af omverdenen og hvor der er lunt. Derfor er det ikke unormalt at finde hvepsebo under udhænget, i skuret eller på loftet. Ingen af stederne er særligt behagelige at have hvepse på besøg, og det er ikke særligt rart at have hvepse summende om hovedet, når man bare forsøger at hente sin cykel i skuret.

En skadedyrsbekæmper har muligheden for at sprøjte med insektgift. Modsat almindelige, private mennesker, er skadedyrsbekæmperen uddannet inden for sit felt og har mulighed for at være iklædt udstyr, der gør det sikkert at fjerne hvepseboet. Nogle bo har vist sig at være på størrelse med badebolde, før de er blevet fjernet, og der kan bo mange tusinde hvepse i sådanne. Andre er opdaget noget tidligere, og hvis man er heldig, kan man fjernet boet, mens det stadig er ganske småt og ufarligt.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud