Få praktikalitet ind i detailhandlen med Dynamics AX

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Én af de mest indviklede brancher at befinde sig i er detailhandlen. Her skal man på mange måder have kontakt til alle omkring sig, hvis man vil være succesfuld. Kontakten til kunderne skal være i orden i hverdagen, og omvendt skal man have kontakten til leverandørerne, så man har noget at tilbyde kunderne. Det kan være lettere at befinde sig i engrossalg, hvor ens kunder køber stort ind, så man minimerer mængden af kunder, samtidigt med at man beholder salget. Dette fordrer derfor, at man kan gøre detailhandlen mere praktisk, da der er så mange delelementer, der skal holdes styr på.

Det velkendte Office-look til detailhandlen

Microsoft er virksomheden bag udviklingen af Dynamics AX, som er et system til ERP. ERP står for Enterprise Ressource Planning, og dette begreb dækker over systemer, som integrerer mange forskellige af virksomheders funktioner. Dynamics AX er et ERP-system, som er særdeles ideelt til brug i detailhandlen. Først og fremmest medfølger det klassiske og velkendte Microsoft Office udseende, hvilket gør det ideelt at tilgå både for ældre og nye medarbejdere. Det er ikke så svær en nød at knække, når man allerede føler, at man har et delvist kendskab til det.

Detailhandlens funktioner i praksis

Dynamics AX er særligt velegnet til brug i detailhandel, da funktionerne specifikt knytter sig til mange af de arbejdsopgaver og organisationsaspekter, som man finder i detailhandlen. Med Dynamics AX kan du let tilgå økonomi, indkøb, merchandise og distribution, hvorfor du her hurtigt og let får samlet de vigtigste elementer i detailhandlen under ét paraplysystem. Derfor er det helt ideelt at benytte sig af en ERP som Dynamics AX til detailhandel.

Overgangsfasen til Dynamics AX er også ganske overkommelig. Man skal dog stadigvæk regne med nogle ugers overgang, og man bør kunne se en fremtid, hvor Dynamics AX er det eneste – eller en af de eneste – systemer, man benytter. Det kan besværliggøre processen en del, hvis man insisterer på integration med ældre systemer. Du kan læse mere om Dynamics AX ved at trykke her.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud