Fællesskaber i karantænen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

I øjeblikket er rigtigt mange danskere hjemsendt fra job og uddannelse, og medmindre du er frontpersonale, betyder det sandsynligvis, at du tilbringer en del mere tid i hjemmet, end du er vant til. Det kan der bestemt være fordele ved – nogle gange kan det være rart at trække stikket helt og bare slappe af. Men det er også vigtigt at bevare fællesskabet med alle dem, man plejer at tilbringe hverdagen med. Ellers kan Coronatiden blive unødvendigt ensom. I denne guide kan du få inspiration til, hvordan du kan holde fast i og styrke fællesskaber i karantænen.

Uden for husstanden

Der er sikkert en masse mennesker uden for din husstand, som du savner – især hvis du bor alene. Derfor er det bydende nødvendigt, at du sørger for at bevare kontakten med venner og familiemedlemmer, for ellers kan man hurtigt blive trist og nedtrykt. Det kan være en rigtig god idé at facetime eller skype med hinanden, så I også ser hinanden ansigt til ansigt. En stemme i en telefon kan være fin, men det er også rart at kunne kigge hinanden i øjnene. I kan for eksempel tage en drink eller nyde noget lækker mad i fællesskab.

Bofæller

Selvom du går op og ned af dine bofæller hele dagen, så kan fællesskabet med dem faktisk godt lide et knæk under isolationen. Dette gælder både, hvis du bor med familie eller venner. I begynder måske at blive lidt irriterede på hinanden og glæde jer til at se andre mennesker. Det er også helt i orden, men det er vigtigt, at I sørger for at have nogle hyggelige ting at lave sammen. I kan for eksempel hygge jer med free spins og prøve kræfter med online kasinoer. Det er også altid hyggeligt at spille et sjovt spil eller se en god film sammen – måske med noget lækker mad til.

Reklame | Min 18 år – Spil ansvarligt – www.rofus.nu | Regler- og vilkår gælderSpar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud