McDonald’s fastfood i Valby

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/10 (2 votes cast)

Hvis du har lyst til hurtig junkfood med en kvalitet som aldrig svigter, er McDonald’s det rigtige sted at tage hen. McDonald’s i Valby ligger i krydset mellem Gammel Køge Landevej og Folehaven. Med en bil er det let at komme til og fra McDonald’s.

Der er noget trygt ved at spise på en McDonald’s restaurant. Alle kender de mange burgere, man kan få på McDonald’s. McFeast, McChicken, Quarter Pounder, Fillet-o-fish, hamburger, cheeseburger og den mest kendte burger Big Mac. De fleste voksne har på et eller andet tidspunkt i deres liv spist en Big Mac burger.

McDonald’s er en familierestaurant og man kan få de kendte Happy Meals. I Happy Meals får børn et stykke legetøj med til deres burger. Det er muligt at holde børnenes fødselsdag på restauranten. Her får alle børn bl.a. en Happy Meal menu. Underholdningen står McDonald’s personale for, og som forældre er det en yderst afslappende måde at holde børnefødselsdag på, hvis man ikke selv har lyst til at bage boller til en masse børn.

Maden er altid den samme, uanset hvor i verden man vælger at spise på en McDonald’s restaurant. Alligevel er det rart at vide, at når man har lyst til en Big Mac, kan man også få én i Valby.

Adresse
Gammel Køge Landevej 103
2500 Valby

Åbningstider
Mandag-Torsdag kl. 09-01
Fredag kl. 09-03
Lørdag kl. 10-03
Søndag kl. 10-01

McDonald's fastfood i Valby, 3.5 out of 10 based on 2 ratings


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , , ,Læsertilbud