Fem tegn på, at du bør besøge din lokale tandlæge i Valby

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Det er vigtigt at passe godt på sine tænder, da man kun får det ene sæt. Passer du ikke godt på dem, kan du derfor blive nødt til at leve uden – eller betale i dyre domme for nye tænder. Er du i tvivl om, hvornår du bør besøge din tandlæge i Valby, så læs med herunder.

1. Det er mere end et år siden sidst

Det er naturligvis altid bedre at forebygge end at helbrede. Hvis det er mere end et år siden, at du sidst har fået et tandeftersyn, er det derfor en god idé at komme af sted. I nogle tilfælde er det endda klogt at få halvårlige eftersyn, men det afhænger af dit behov. Derfor bør du tale med din tandlæge om dette.

2. Du har ondt

Der kan være flere grunde til, at du har ondt i dine tænder. Som regel er det forårsaget af et hul i en tand, infektion, betændelse eller tandbyld. I stedet for at håbe på, at det går over, bør du bestille en tid hos din tandlæge Valby. Dermed er du sikker på at finde og udbedre årsagen til smerten.

3. Du har slået tænderne

Uanset hvor forsigtig du er, kan du komme ud for, at du slår dine tænder. Faktisk er det noget, der sker for omkring 50.000 danskere hvert år. Hvis du er kommet til skade med dine tænder, er det vigtigt, at du ikke tøver med at besøge din tandlæge.

Hvis du handler hurtigt, kan det ende med at spare dig for både smerter, besvær og en masse penge. For at kunne handle hurtigt vil det være en fordel, hvis din tandlæge har klinik tæt på din bopæl, eksempelvis i Valby.

4. Du bløder fra tandkødet

Tandkødsbetændelse er meget udbredt i Danmark. Faktisk oplever ni ud af ti danskere at have betændelse i tandkødet. Som regel er et blødende tandkød et af de første tegn på dette.

I denne henseende er det ikke nok med hverken tandtråd eller tandbørstning. Derimod vil det sandsynligvis kræve en tandrensning, da dette kan få betændelsen i tandkødet til at ophøre.

5. Du er bange for det

Der er desværre mange danskere, der ikke er trygge ved at tage til tandlæge. Faktisk lider fire ud af 10 danskere af tandlægeskræk, hvilket afholder dem fra at gå til tandlæge.

Det går hårdt ud over deres tænder, og derfor er det vigtigt at finde en løsning. Lider du af tandlægeskræk, er det blot endnu en grund til at komme afsted, da det sandsynligvis betyder, at det er længe siden sidst.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud