Ferielejligheder til hele familien

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Ferie kan vi alle bruge. Ferie er en forudsætning for, at man får ladet sine energidepoter op igen til flere ugers arbejde, inden din næste ferie. De fleste kommer gennem en uge med stress og travlhed for så at bruge weekenden til afslapning. Weekender på sofaen med familien og afslapning derhjemme er et sikkert hit i mange danske hjem. Men den travle hverdag kan medføre, at man sjældent får slappet helt af i weekenden. Den kan stå på tøjvask, oprydning og rengøring, og før man får set sig om, er weekendens mulighed for afslapning forduftet. Derfor kan en forlænget weekend væk fra tøjvask og rengøring være en god mulighed for at slappe helt af – og få ladet batterierne op.

Ønsker du ydermere at tage en pause byens støj og larm, kan en tur til Vestjylland være den ideelle løsning til dig! I turistbyen Ringkøbing i Vestjylland finder du rig mulighed for overnatninger til hele familien. Her er der plads til afkobling fra hverdagens stress, og du kan opleve spændende aktiviteter med hele familien.

Aktiviteter i Adventure Park

Du finder en masse sjove aktiviteter hos Adventure Park. Hele familien kan prøve kræfter med Danmarks måske bedste adventure golfbane, som designmæssigt er udformet som en rigtig golfbane. Den udfordrer den øvede mingolfspiller, men kan samtidig spilles af alle uanset niveau og alder.

Du kan desuden opleve spillet Bowls, som kort fortalt er en stor udgave af petanque. Spillet kræver stor præcision og timing hos spillerne, for at komme tættest på den lille kugle. Det er et spil du rigtig kan leve dig ind i, hvor du kan udfordre hele familien. Det er et spil der hverken kræver god fysik eller størrelse, men mere hvem der kan holde nerverne i ro.

Foruden de to nævnte aktiviteter finder du både fodbold- og håndboldgolf, den ”normale” minigolfbane, fodboldpool og en masse andre sjove aktiviteter for hele familien. Du kan også vælge at tage familien med ud i den vestjyske natur, som består af mere end blot Vesterhavets bølger og den hårde vestenvind.

Oplevelser i hele Vestjylland

Med en ferielejlighed i Adventure Park opholder du dig centralt i den vestjyske natur. Du kan blandt andet opleve det nye oplevelsescenter, Naturkraft, som åbner 4. juni 2020. Her kan du blive klogere på naturen, på den lærerige og underholdende måde. I Vestjylland har de mange turister efterspurgt lærerige oplevelser – og det kommer nu med Naturkraft!

Foruden det nye oplevelsescenter kan du opleve feriebyen Søndervig. Her kan du finde den internationalt anerkendte sandskulpturfestival, hvor professionelle skulptører år efter år viser sine kunstneriske evner frem på bedste vis. Du finder kunstnere fra alle verdenshjørner, som du kan tage ved lære af. Du kan nemlig selv teste dine evner som sandskulptør, hvor både unge som ældre kan få lov lade kreativiteten folde sig ud.

Udover nævnte oplevelser kan du tage tilbage i tiden i Bork Vikingehavn, afprøve dine evner med kitesurfing og wakeboarding i Hvide Sande Kabelpark eller tage en tur ind til Ringkøbing centrum.

Du kan vælge at leje cykler til hele familien og opleve den vestjyske natur på egen hånd. En oplevelse du aldrig vil glemme.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud