Festlokaler i Valby

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Er du i gang med at planlægge en fest, og mangler du et festlokale i Valby og omegn at holde den i? Så læs med her.

Der kan være mange anledninger til at holde en fest, og hvad end der er tale om en fødselsdag, et bryllup, eller noget helt andet, så er det vigtigt at finde det rette festlokale. Derfor har vi her samlet en række forslag til selskabslokaler i Valby, hvor du kan holde din fest.

Frie Selskabslokaler

Åmarken Station, Åmarkvej 2, 2650 Hvidovre

Hos Frie Selskabslokaler er rammerne frie, idet du lejer lokalet, og selv kan råde over alt andet.

Selskabslokalerne er velegnede til de fleste typer fester, og ud over borde, stole og service til 50 personer, er stedet udstyret med et professionelt musik- og lysanlæg. Der er altså god mulighed for at holde alletiders fest på de 100 kvadratmeter, og rengøring er endda inkluderet i prisen.

Frie Selskabslokaler er ideelt for dig, der gerne selv vil stå for så meget som muligt af planlægningen af din fest.

Marketenderiet

Kirsten Walthers Vej 5, 2500 Valby

Hvis du har planer om at holde en stor fest med mange gæster, kan det være en udfordring at finde et festlokale i den rette størrelse. Det er dog ikke et problem hos Marketenderiet, som råder over mere end 700 kvadratmeter.

Det lyse lokale med højt til loftet er ideelt til større selskaber, og du har mulighed for at invitere flere hundrede gæster, hvis du ønsker det. Marketenderiet står til rådighed med alt fra hjemmelavede snacks til flere retters menuer, men du har også mulighed for, selv at benytte det store industrikøkken på stedet.

Shiny Star

Gammel Køge Landevej 117, 2500 Valby

Ønsker du et overdådigt festlokale, er Shiny Star et godt bud. De har mange års erfaring, både med store og små fester.

Selskabslokalerne lægger med deres festlige belysning og indretning op til et brag af en fest, og Shiny Star har erfarne kokke til rådighed, som alt efter dine ønsker, tilbereder måltider fra flere forskellige nationaliteter.

Er lokalet fundet? Skab de rette rammer for din fest

Når du har fundet det rette festlokale til din fest, skal du naturligvis også overveje, hvordan lokalet skal pyntes op. Dette afhænger af, hvilken form for fest du gerne vil holde, hvad anledningen er, om du har valgt et tema, og så videre.

Hos Dreamshop kan du finde et stort udvalg af festartikler, og der er helt sikkert noget, der passer til din fest. Hvis du ønsker at skabe nogle elegante, ekstravagante rammer, kan du eksempelvis overveje at beklæde dine stole i stolebetræk i satin derfra, som fås i mange forskellige farver. Ligeledes kan du pynte op med pomponer, guirlander, eller måske flag, hvis du holder fødselsdag. ​​Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud