Find den optimale hårtrimmer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Håret er ganske dyrebart for de fleste af os, og håret betydning for det personlige udtryk kan sjældent undervurderes, da frisuren ofte er en del af vores identitet. Som bekendt, skal det dog også holdes ved lige fra tid til anden, og her er det frisøren, der klarer jobbet. Frisørbesøget kan være en anseelig udgift, men hvis du sigter efter en kort frisure, eller hvis børnene skal sommertrimmes, kan du sagtens klare jobbet selv. Det kræver blot en hårtrimmer i god kvalitet. Der findes dog utallige udgaver af hårtrimmere, så derfor kan markedet indimellem virke lidt kompliceret.Denne ’bedst i test’ hjemmeside kan måske være dig behjælpelig, og ellers kan du få et overblik i forbindelse med denne lille købsguide.

 

Hensigtsmæssige overvejelser omkring specifikationer

Som udgangspunkt bør du overveje hvilke behov, din nye hårtrimmer gerne skal kunne opfylde. Her kan du bl.a. overveje, hvor ofte du regner med at bruge trimmeren. Jo mere du skal bruge den, jo bedre kvalitet bør den være i, og de dyrere maskiner holder naturligvis længere – både hvad angår driftstid samt overordnet levetid. Samtidig er skærene ofte bedre, hvilket giver dig den bedste klipning. Mange af de nye maskiner kommer uden ledning, hvilket kan være en praktisk fordel, og du kan finde mange trimmere på markedet, der automatisk angiver batteriets levetid. Hvis du har et skæg, som også kræver en studsning indimellem, er det fornuftigt at investere i en trimmer, der også kan varetage denne opgave. En almindelig hårtrimmer, med mange længdeindstillinger, burde dog kunne klare skægget. Har du mere kraftigt hår og skæg, er det, foruden gode og skarpe skær, rart med en kraftig motor i maskinen.

 

Tilbehør og vedligeholdelse

Man kan ikke altid forvente, at der medfølger tilbehør ved køb af en hårtrimmer (udover en opbevaringstaske, sandsynligvis). Tilbehør kan dog være ganske fornuftigt – bl.a. i forbindelse med førnævnte længeindstillinger. Nogle trimmere kommer også med et stativ til opladeren, hvilket også kan være ganske rart. Forskellige kamme, der kan bruges ved udtynding af håret, er også fornuftige at have ved hånden. Mange trimmere kræver ikke så høj en grad af vedligeholdelse, men de dyrere modeller har godt af lidt olie eller rensespray med jævne mellerum. Det er dog altid en god idé, hvis du renser og skyller skæret, så sørg også gerne for at købe en trimmer, der tåler vand.

 

 Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud