Find den rigtige hylde til dit hjem

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Hylder og reoler er ikke blot praktiske og funktionelle elementer, som du beriger dit hjem med. Det er også et møbel, som kan dekorere en stor del af dit hjem. Vi har alle brug for plads til at opbevare bøger, nipsting og andet, som ellers skulle have stået på gulvet. Hylder giver mere luft og plads i et rum, hvor der kan være mange ting, der får værelset til at se rodet ud. Det kunne fx være i en stue eller på et kontor. Du kan derfor sagtens kombinere indretning og praktiske opbevaringshylder med hinanden.

3 tidsløse råd

Hvis du står og overvejer at købe nye hylder, så har du først en masse indretningsspørgsmål, som du skal igennem. Det kan være svært at vælge en hylde ud fra udseendet alene, da det ikke er sikkert, at den hylde, du forelsker dig i, passer til dit hjem. Brug derfor disse 3 tidsløse råd.

Observér rummet

Du skal først blive enig med dig selv om formålet med hylden, og hvor den skal hænge. Hvad skal den bruges til, og skal den passe i farve og design til allerede eksisterende møbler? Der er forskel på en boghylde og en krydderihylde.

Tænk i alternativer

Hylder behøver ikke ligne en traditionel hylde. Du kan sagtens blive kreativ og tænke i ukonventionelle baner, når du vælger hylder. Hvorfor ikke eksperimentere med andre former og materialer? Du kan måske lave hylder ud af gamle bøger eller rå paller? Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Lav eventuelt en tegning

Du får ofte gode idéer, når du får et overblik. Det er derfor en god idé at tegne væggen og eksperimentere med forskellige størrelser, former og farver på hylderne.

Brug for inspiration?

Det er irriterende at være idéforladt, og hvis det nogensinde sker, så er det en formidabel løsning at omgive sig med inspirationskilder. Det er typisk ikke så meget det kræver, før vi får vores kreative side til at lyse op. Du kan opleve flere funktionelle og farverige hylder i god kvalitet til en billig pris ved at klikke her. Skab plads til dine minder og design-nips.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud